Tom Cruise meg sem mozdul, és így is megsemmisít két fickót

2016.06.15. 17:49

Először megijedtem, hogy a Jack Reacher: Never Go Back neten fellelhető első előzetese élvezhetetlen lesz a belebeszélés miatt. Először egy műsorvezető szakítja félbe a trailert wikipédiáról könnyedén kikereshető érdekességgel, aztán a folytatás női főszereplője kezd el a kamerába beszélni. Ettől a ponttól kezdve aztán kifejezetten élveztem, hogy szétszabdalták az előzetest, mivel Cobie Smulders remek humora tökéletes ellensúlyozza Tom Cruise szoborszerű keménységét és rezzenéstelen akciózását.

Az 53 éves Cruise továbbra is tökéletes akciósztárnak, még mindig képes olyan szövegekkel megfagyasztani a levegőt, mint hogy a következő kilencven másodpercben két dolog fog történni. „Először meg fog szólalni a telefon, aztán a rajtam lévő bilincset már ti fogjátok viselni úton a börtön felé”. A legtöbb ember szájából ez komikusnak hangzana, Cruise viszont valahogy eléri, hogy komolyan vegyük.

Tom Cruise a Jack Reacher című filmbenForrás: UIP Dunafilm

A Jack Reacher egy régivágású akcióthriller volt, és remélhetőleg a mostani rész sem akarja majd mindenben a mostani trendeket másolni. Ezúttal a katonai endőrség vezetőjének (Cobie Smulders) segít tisztáznia magát, akit kémkedéssel vádolnak, és bedugnak egy szűk cellába.

A Jack Reacher: Never Go Back-et Az utolsó szamuráj-t és a Véres gyémántok-at is jegyző Edward Zwick rendezte, a filmet október 21-én mutatják be Amerikában, és valószínűleg nekünk sem kell rá sokkal többet várni. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK