Woody Harrelson mindent megtesz a majmok kiirtásáért

2017.05.17. 17:18

Tovább durvul a harc majmok és emberek között A majmok bolygója legújabb részében: az egész egy Lázadás-sal kezdődött, majd jött 2014 egyik legjobb látványfilmje, a Forradalom, most pedig már Háború-ba vonul Caesar a népe élén. A sorozat harmadik részének végső előzetese kegyetlen harcokat ígét, és egy eltökélt emberi vezetővel (Woody Harrelson) borzolja a kedélyeket, aki a majmok teljes kiirtása végett száll harcba.

„Mi teremtettük őket, most viszont véget vetünk a fajtájuknak” – a kicsit Kurtz ezredesre hajazó Harrelson hátborzongató jelenség, egyáltalán nem tűnik olyan fickónak, akivel egyezkedni lehet. Ezzel szemben Caesar a béke híve, aki szerint a majmok nem barbárok, és csak akkor harcolnak, ha a túlélésük múlik rajta.

Woody Harrelson A majmok bolygója: Háború című filmbenForrás: InterCom

A két faj közötti frontvonal persze áthatolható, Caesar egy szőke emberlányt vesz a gondozásába, a katonáknak pedig egy gorilla segít az előzetesben. A legutóbbi rész a meggyőző látvány mellett árnyalt karakterábrázolásával és intelligens problémafelvetéseivel tűnt ki a popcornfilmek mezőnyéből, remélhetőleg Matt Reeves ismét olyan filmmel áll majd elő, amely egyszerre nyűgöz le és gondolkodtat el.

A majmok bolygója: Háború július 13-tól lesz látható a magyar mozikban.