Harvey Weinsteint megütötték egy étteremben - videó

Vágólapra másolva!
Harvey Weinstein producert már több mint kilencven nő vádolja azzal, hogy zaklatta, vagy egyes esetekben megerőszakolta őket. Weinstein most Arizona államban kezelteti magát, főként szexfüggőségétől szeretne megszabadulni, de alkohol- és drogproblémái és szélsőséges dühkitörései miatt is kérte egy exkluzív klinika segítségét. Kedd este azonban neki kellett szembenéznie az agresszióval, amikor az Arizona állambeli Scottsdale egyik éttermében rátámadtak és kétszer is pofon vágták. Az esetről videó is készült.
Vágólapra másolva!

A TMZ tette közzé azt a videót, amelyen egy Steve nevű férfi odalépett az orvosa társaságában vacsorázó producerhez, azzal, hogy szeretne közös képet készíteni vele.

Weinstein nem akart közös fotót, amin a férfi annyira feldühödött, hogy először szidalmazni kezdte, majd kétszer, nem túl erősen megütötte.

Korábban Mira Sorvino apja, Paul Sorvino fenyegette meg nyilvánosan a producert, amiért az zaklatta, majd ellehetetlenítette lánya karrierjét. A két eset között nincs összefüggés, sőt, a szexbotrányokhoz sincs sok köze a pofonoknak: Steve azért ütött, mert a producer „visszautasította".