Újabb áldozatot akartak keríteni Geoffrey Rush ellen, nem sikerült

National Geographic's Premiere Screening Of "Genius" In London - Screening Arts Culture and Entertainment, topics, topix, bestof, toppics, toppix Arts Culture and Entertainment, topics, topix, bestof, toppics, LONDON, ENGLAND - MARCH 30:  Geoffrey Rush at
LONDON, ENGLAND - MARCH 30: Geoffrey Rush attends the London Premiere Screening for National Geographic's "Genius" at Cineworld London on March 30, 2017 in London, England. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images for National Geographic)
Vágólapra másolva!
Újabb fordulat történt Geoffrey Rush szexbotrányában. Mint megírtuk, a színész rágalmazásért pereli a Daily Telegraphot, akik megírták, hogy a színész zaklatta női kollégáit a Lear király produkciója során. 
Vágólapra másolva!

Michael Wigney bíró arról számolt be, hogy Daily Telegraph egy új tanút akart megszólaltatni a tárgyaláson, aki szexuális zaklatással vádolta volna a színészt.

Geoffrey Rush Forrás: Getty Images for National Geographic/2017 Getty Images/Eamonn M. Mccormack

A bíró nem engedett a kérésnek, mert úgy látta, a vádaknak nem volt köze a Lear király próbáihoz és előadásaihoz, sem a színészek munkakörnyezetéhez, márpedig a cikkek, amelyek miatt Rush a lapot pereli, kizárólag erre a produkcióra fókuszáltak.