Budapesti hotelben láthatóak ismét feledhetetlen filmek

2018.11.27. 14:09

A Cirko Film, a Magyar Nemzeti Filmarchívum és az Aria Hotel Budapest együttműködésével folytatódik az őszi moziszezon. A szálloda mozi minőségű vetítőterme, a Teatro Aria március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít. 

Gyakori, hogy a mozik levesznek műsorukról egy-egy olyan filmet, amelyet még sokan meg szeretnének nézni. Örülök, hogy a legnépszerűbb filmjeink közül néhány ismét bemutatásra kerül egy szokványostól eltérő moziélmény részeként - mondta el Balassa Péter a Cirko Film vezetője, akik A négyzet, Paterson, Ízlés szerint fűszerezve, Vendégek, Könyvesbolt a tengerparton, Csak a szerelem számít, Kezedben a sorsod és a Férfiak fecskében című filmek bemutatásában működnek együtt a szállodával. 

A Magyar Nemzeti Filmarchívum korábban Claudia Cardinale és Klaus Maria Brandauer magyarországi látogatásának eseményei kapcsán kooperált az Aria Hotellel. Most a Sose halunk meg és a Macskafogó felújított változatát mutatják be közös akció részeként.  

Van, aki forrón szereti, Casino Royale, Grand Budapest Hotel, A nagy Lebowski, majd karácsonyra hangolódva az Igazából szerelem – néhány további film az 5.1-es Dolby Stereo technikával felszerelt, földszinti Teatro Aria vetítési listájáról.A filmvetítéseket nachos és sajtszósz helyett különleges gasztronómiai-élmény kíséri: Hollywood csillogása a koncepció szerint 8 koktélba, 6 bárételbe és 2 desszertbe fogalmazva elevenedik meg.

A CirkoFilm és a Magyar Nemzeti Filmarchívum együttműködésével 2019. március 31-ig zajló vetítések ingyenesek, de fogyasztáshoz, és a terem 50 főben maximált befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötöttek. Részvételi szándékot a pr@ariahotelbudapest.com címen lehet jelezni. A helyfoglalás érkezési sorrendben, minden kedden 18:30-tól lehetséges, a filmvetítések 19:00-kor kezdődnek.