Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pénzemberek reinkarnációi gazdagodhatnak meg Tasnádi István filmjében - videó

Tasnádi István és Mucsi Zoltán
Vágólapra másolva!
Augusztus 29-én, csütörtök este 21:25-kor kerül bemutatásra a Duna TV-n Tasnádi István új filmje, az Egy másik életben című szatirikus sci-fi/dráma.
Vágólapra másolva!

A film hivatalos szinopszisa szerint a főhős,

A cég elhunyt milliárdosok reinkarnációit kutatja fel, hogy azoknak vagyonukat átörökítve új életükben se kelljen nélkülözniük. Ha bebizonyosodik, hogy Árpád Michael Korsós, a rettegett pénzember újjászületése, elképzelhetetlenül gazdag lesz.

A forgatókönyvet Veres Attila és a rendező, Tasnádi István közösen jegyzik. Tasnádi munkáit már jól ismerik a nézők, a József Attila- és Balázs Béla-díjas drámaíró az Aranyélet és a Terápia című HBO-sorozatok vezető írója.

Első filmje, a MEMO elnyerte az Európa legjobb televíziós filmjének járó díjat a berlini Prix Europa fesztiválon.

Veres Attila író, forgatókönyvíró a Margó-díjra jelölt Odakint sötétebb és az Éjféli Iskolák című kötetek szerzője.

Tasnádi István és Mucsi Zoltán Forrás: Egy másik életben

– nyilatkozta a filmről Tasnádi István.

Árpád szerepében Molnár Áron látható (X – A rendszerből törölve), aki jelenleg a Szabó Győző életéről szóló Toxikomá-t forgatja.

A filmben újra együtt láthatóak az Aranyélet sztárjai: Anger Zsolt (Budapest Noir, A martfűi rém, Hurok), Lengyel Tamás (BUÉK, MEMO) és Olasz Renátó (X – A rendszerből törölve), Michael Korsóst pedig Mucsi Zoltán (Tóth János, Munkaügyek) alakítja.

További főbb szerepekben Fekete Ádám (Tiszta Szívvel), Józsa Bettina és az elsőfilmes, a forgatás idején mindössze 11 éves Illés Nagy Maja látható. A filmet a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. megrendelésére az MTVA megbízásából az MTVA megbízásából a Megafilm Service Kft. készítette.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről