Határozatlan ideig nem jelenik meg a VOX mozimagazin a koronavírus miatt. Egy tavaszi "ideiglenes búcsúszámmal" kikerül az újság a hazai nyomtatott lapkínálattól, mivel a szerkesztőség úgy döntött, a járvány miatt kialakult helyzetben nincs értelme kiadni a lapot, inkább megvárják, míg "ismét visszaáll a világ és a mozik rendje".

A szerkesztőség a lap hivatalos Facebook-oldalán közölte olvasóival a döntést. 

Amíg a mostani szomorú helyzet fennáll, egy amolyan ideiglenes búcsúszámmal, egy különleges kiadással jelentkezünk április elején - feltéve, ha nyitva maradnak a boltok, ahol meg lehet vásárolni - , aztán legközelebb már csak azután jövünk, hogy ismét visszaáll a világ és a mozik rendje - írják posztjukban.

A koronavírus-járvány miatt eddig számos bemutatót halasztottak el világszerte, Magyarországon március 12-től a legtöbb mozi zárva tart, így érthető, ha a főleg a friss bemutatókról, új forgatásokról beszámoló nyomtatott lap szerkesztősége úgy látja, a pandémia miatt egyre gyérülő filmkínálat mellett nincs értelme kifizetni a nyomdaköltséget és gondoskodni a terjesztésről.