Díjnyertes filmekből rendez fesztivált a Cirko-Gejzír mozi

2020.06.24. 12:42

Idén is lesz Szánsájn fesztivál július 2. és 29. között, közölte a Cirko-Gejzír mozi. Mint írják, több mint nyolcvan film, frissítő italok és nyári hangulat várja a közönséget az ötödik kerületi artmoziban már hagyománnyá vált nyári fesztiválon, ahol olyan közönségsikereket vetítenek újra, mint például a Paterson, az Élősködők, vagy az Izlandi amazon.

A Szánsájn 2020 fesztiválon több mint három héten át a Cirko Film és a Mozinet elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd. Naponta mintegy három alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából.

 

ÉlősködőkForrás: Mozinet

Az előadások között lesznek európai vígjátékok (Együtt megyünk, Egy szó, mint száz: szerelem!, Férfiak fecskében, Szerelmes SMS), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások (Lavina, Portré egy lángoló fiatal lányról, Bolti tolvajok, A négyzet, Élősködők), történelmi és társadalmi drámák (Volt egyszer egy Németország, Foxtrott, Vörös ügynök), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (Kedi – Isztambul macskái, Paterson, Toni Erdmann, Könyvesbolt a tengerparton) is újra meg lehet nézni.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani (részletek itt). Minden jegy mellé hűsítő italok járnak ajándékba.