Demi Lovato és Tom Petty dokumentumfilmje is látható a virtuális SXSW fesztiválon

Demi Lovato
Vágólapra másolva!
Virtuálisan rendezik meg a pandémia miatt márciusban az amerikai South by Southwest Filmfesztivált (SXSW). A szervezők szerdán ismertették a filmmustra programját, amelyben a Demi Lovatóról és Tom Pettyről készült dokumentumfilm is szerepel.
Vágólapra másolva!

A 28. SXSW filmfesztivál március 16-án kezdődik a Demi Lovato: Dancing with the Devil című dokumentumfilmmel, ami beszámol Lovato csaknem végzetes kábítószer-túladagolásáról és annak következményeiről.

A Tom Pettyről forgatott dokumentumfilm, melynek címe Somewhere You Feel Free, egy olyan közelmúltban felfedezett 16 mm-es filmrészletet is tartalmaz, ami megörökítette a néhai zenész 1994-es Wildflowers című albumának felvételét.


A fesztivál az Alone Together című produkcióval zárul. A film azt mutatja be, hogyan készült a popsztár Charli XCX lemeze a karanténban 40 nap alatt.

Demi Lovato Forrás: Instagram

A filmmustra több alkotása foglalkozik a pandémiával.

A The Last Cruise a járvány kínai kitörését dokumentálta. De a The End of Us és a Recovery című produkciók is a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos témákat dolgoznak fel különböző nézőpontból.


Janet Pierson, a fesztivál igazgatója elmondta, hogy

Az Austinban március közepén megrendezett tavalyi fesztivált a pandémia miatt meg kellett szakítani. Az akkor elmaradt filmpremierek közül a szervezők kilenc alkotást most vetítenek majd le, köztük Justine Bateman filmjét, a Violet-et, Kevin Smith művét, a Clerk-ot és Nasin Pedrad munkáját, a Chad-et.

Az online SXSW fesztivál március 16. és március 20. között zajlik.