Megrázó felvételen a mozdulat, amellyel később Alec Baldwin lelövi az operatőrét - videó

Horizontal
US actor Alec Baldwin attends DreamWorks Animation's "The Boss Baby: Family Business" premiere at SVA Theatre on June 22, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
A rendőrség közzétette a Rust című film forgatásáról készült felvételeket, köztük azt a jelenetet is, amikor a színész, Alec Baldwin előrántja azt a gyilkos fegyvert, amellyel később halálos sérülést okozott a film operatőrének - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A hétfőn közzétett videókban rendőrök és orvosok láthatók, amint a helyszínre száguldanak, a testkamerás felvételek pedig azt mutatják, hogy az elsősegélynyújtók Hutchins életéért küzdenek. Egy másik felvételen

Baldwin cowboynak öltözve azzal a fegyverrel gyakorol, amely megölte az operatőrt.

A színész, aki egyben producere is volt a filmnek, korábban azt mondta, nem húzta meg a ravaszt, és fogalma sem volt arról, hogyan került éles lövedék az USA-beli Új-Mexikó államban lévő Santa Fé melletti forgatáson. A hétfőn közzétett videókban rendőrök és orvosok láthatók, amint a helyszínre száguldanak,

a testkamerás felvételek pedig azt mutatják, hogy az elsősegélynyújtók Hutchins életéért küzdenek.

Az Új-Mexikói Környezetvédelmi Minisztérium által végzett vizsgálat megállapította, hogy a film készítői egyértelműen nem jártak el elég alaposan a lőfegyverek forgatási használatával kapcsolatos veszélyekkel szemben.