Durva szavakkal kritizálta Tom Cruise pályafutását Mickey Rourke

Mickey Rourke a 2008-as velencei filmfesztiválon
Vágólapra másolva!
Az Angyalszív, a 9 és fél hét, valamint a Sin City és A pankrátor (amelyért elnyerte az Aranyglóbuszt és Oscar-díjra jelölték) 69 éves sztárja, Mickey Rourke az utóbbi időben két alkalommal is keményen kritizálta hollywoodi pályatársait: először Tom Cruise, majd Amber Heard személyét illetően fejezte ki kifejezetten nyers véleményét.
Vágólapra másolva!

Rourke nemrég a Piers Morgan Uncensored tévéműsorban először a hollywoodi filmek színvonalát és a színészek teljesítményét kritizálta, majd amikor a Top Gun: Maverick sikere kapcsán kérdezték, kifejezetten durva szavakkal adott hangot véleményének:

– fogalmazott Rourke, aki jóformán visszasírta az azt időszakot, amikor nagy színészek játszottak nagy drámákban, némiképp megfeledkezve arról, hogy ő maga is vállalt nem egy akciófilmet vagy rangjához méltatlan alkotást.

Mickey Rourke A pankrátor című filmben Forrás: Fórum Hungary

Aztán a hétfői műsorban kitért Johnny Depp és Amber Heard perére is:

– fogalmazott Rourke, utalva a Carré Otis-szal kapcsolatos botrányára, amikor a modell azt állította, Rourke bántalmazta és zsarolta.

Arra a kérdésre, hogy szerinte Heard a pénz és hírnév miatt ment-e feleségül Depphez, Rourke nyersen és szókimondóan fogalmazva azt felelte: "kib....tul igen".