Hans Zimmer újra Budapesten, hallgasson bele az új albumába!

Hans Zimmer
HANS ZIMMER PERFORMING MUSIC FROM HIS MOVIE SCORES (BATMAN, THIN RED LINE, PIRATES OF CARIBBEAN -AND OTHERS) SPECIAL GUESTS JOHNNY MARR AND PHARRELL WILLIAMS HAMMERMITH APOLLO LONDON 11/10/2014 PHOTOGRAPH BY: ANGELA LUBRANO PLEASE CONTACT: LIVEPIX Mobile : 07958 961 625 e-mail: live@livepix.biz
Vágólapra másolva!
Új filmzenei albuma jelenik meg jövőre Hans Zimmer Oscar-díjas filmzeneszerzőnek - jelentette be a hétvégén kiadója, a Sony Classical.
Vágólapra másolva!

A kiadó ízelítőül egyúttal közre is adta a dupla lemez első számát, a háromrészes Last Samurai Suite című darabot Az utolsó szamuráj című filmből. A Hans Zimmer Live című dupla lemez a zeneszerző legnépszerűbb darabjainak új feldolgozásait tartalmazza.

Egyebek mellett Az oroszlánkirály, A sötét lovag, a Dunkirk, a Gladiátor és az Eredet filmzenéi is újragondolt változatban hallhatók majd a korongokon.

Zimmer idén nyáron, a koncertturnéján vette fel a filmzenei számokat. Az albumot tíz fellépés műsorából rögzítették, amelyeken a húsztagú The Disruptive Collective elnevezésű zenekarát vezényelte. Zimmer maga is több hangszeren játszik a felvételeken, amelyen az Odesszai Operazenekar és Kórus is közreműködik.

- idézte a zenész-karmestert a Variety.com. A dupla album március 3-án jelenik meg, és a streaming platformokon is elérhető lesz. Zimmer egy sor új európai koncertjét is bejelentette: a jövő évre tervezett fellépések dátumait a hanszimmerlive.com honlapon hozta nyilvánosságra.

Az április 23-án a németországi Oberhausenben kezdődő koncertturné 15 országot érint, Budapesten június 5-én a Papp László Sportarénában rendezik meg az előadást.