Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio legújabb filmje érdekelte a legtöbb magyar nézőt a hétvégén

Megfojtott virágok (Lily Gladstone és Leonardo DiCaprio)
Vágólapra másolva!
A Megfojtott virágok jól indított a magyar filmszínházakban: október 19. és 22. között 34 085 jegyet vettek Martin Scorsese legújabb rendezésére, ezzel a friss premier rögtön a hazai mozis toplista élén kezdett. Az előző hétvégéhez képes újabb 1,1 százalékkal nőtt a magyar mozik eredménye (a top10 esetében ez a növekedés 2,3 százalékos) – derül ki a Filmforgalmazók Egyesülete friss adataiból.
Vágólapra másolva!

Három és fél órás hosszával sem riasztotta el a Megfojtott virágok a magyar nézőket, sőt, az utóbbi hetek egyik legjobb eredményét hozta az új Scorsese-film a premierek indulását tekintve (kritikánk a filmről itt olvasható).

Az előző hétvége győztese, a Mancs őrjárat: A szuperfilm ezúttal 27 700 nézőt érdekelt, ezzel a családi animáció a második, míg az Az ördögűző: A hívő című horrorfilm 11 840 eladott jeggyel lett a harmadik.

Az ugyancsak premier film Cicaverzum című szürrealista hangvételű magyar alkotás 5 441 nézővel lett a nyolcadik a hétvégén. A top10 filmjeire összesen 113 366 jegy fogyott október 19. és 22. között, a teljes kínálat esetében 138 289 az össznézőszám.