Látványos sci-finek ígérkezik a Rebel Moon az új, hosszú előzetes alapján

Rebel Moon
Vágólapra másolva!
Megérkezett a Zack Snyder által rendezett Rebel Moon hosszú előzetese, amelybe belesűrítette a végül meghiúsult, szigorúan felnőtteknek szánt Star Wars-film elemeit.
Vágólapra másolva!

A Kuroszava Akira szamurájfilmjei, a Csillagok háborúja és a Heavy Metal magazin történetei által ihletett Rebel Moon eredetileg Star Wars-film lett volna, de a Lucasfilm tulajdonosa, a Disney nem volt eléggé nyitott egy R-kategóriás sci-fire, így végül a Netflixnél valósult meg Zack Snyder, már az előzetes alapján is monumentális és látványos filmje.

Ráadásul Snyder rögtön két részes filmmel állt elő, amelyből az első, A tűz gyermekei című rész idén karácsony előtt két nappal, december 22-én érkezik a streaming-szolgáltató kínálatába.

A történet a távoli jövőben és egy távoli galaxisban játszódik. Az Anyavilág birodalom korrupt és gonosz kormánya, élén Balisarius régenssel (Fra Fee) elnyomásban tartja a galaxist, így a cselekmény fő helyszínéül szolgáló Veldt nevű holdat is, amelynek lakosai felbérelnek egy Kora (Sofia Boutella) nevű zsoldosnőt, hogy szervezzen csapatot és szálljon szembe Balisarius seregeivel.