Fogadjunk, hogy Elvis él!

Vágólapra másolva!
A brit szerencsejátékosok még mindig meg vannak győződve arról, hogy Elvis nem hagyta el az élet épületét: lehet, hogy a Rock and Roll királya hivatalosan 25 éve halott, az angol William Hill fogadóirodánál pénzt lehet arra tenni, hogy Elvis él - írja a Reuters.
Vágólapra másolva!

Az iroda szóvivője szerint minden évben augusztus 16-a körül megnő azoknak a fogadásoknak a száma, amelyek szerint a Király még él. Pedig az ezer az egyhez arány, amit a fogadóiroda kínál ennél a fogadásnál nem sejtet túl nagy esélyt.

Általában véve 5 és 10 brit font körüli összeget tesznek erre a klienseink, mondta a Reutersnek Graham Sharp, a fogadóiroda szóvivője. A tét akár 50 fontra is emelkedhet, amikor valamilyen jelentős évforduló van.

Elvist valószínűleg nem ismerné meg senki, mert már egy öregúr lenne, ha élne, véli a szóvivő. Ha mégis élne, az 1000:1 aránnyal olyan hatjegyű szám lenne a nyeremény, aminek a kifizetése a William Hill fogadóirodát enyhén szólva megrázná (eredetileg: "All Shook Up" - a szerk.) - mondta Graham Sharp.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

William Hill

elvispresley.com

Korábban:

Elvis háza a legjobb üzlet
(2002. augusztus 16.)