Újabb nyertesek az év devizajátékán

Vágólapra másolva!
Egy hét alatt több mint 10 millió forinttal gyarapította képzeletbeli vagyonát a Reálszisztéma Zrt. által szervezett devizajáték egyik résztvevője. A szervező cég egy előadással, az [origo] egy cikksorozattal segítette a játékosokat a minél jobb eredmény elérése érdekében.
Vágólapra másolva!

A Reálszisztéma Zrt. által szervezett devizajáték harmadik hetében a legjobb eredményt a tiszta névvel szereplő játékos érte el, aki 10 3583 393 forinttal gyarapította a kezdőtőkeként kapott 12,5 millió forintját. Ő kizárólag az euró-dollár keresztárfolyam mozgására spekulált, és napon belül többször nyitotta és zárta pozícióit.

A játékban fekete.adam03 vezet, aki 37 065 132 forintra gyarapította a kezdetkor kapott 12,5 millió forintos alaptőkéjét. Ezzel három hét alatt 2,97-szeresére növelte képzeletbeli vagyonát. Ő többféle deviza árfolyamának alakulására is spekulált. Egy héttel korábban még jobban állt: akkor ugyanis 39,97 millió forintnál tartott.

A játékot a devizakereskedelem népszerűsítése érdekében indította a Reálszisztéma Zrt. A versengés április 2-án kezdődött, és 8 héten keresztül tart. Akik misztikus dolognak hiszik a devizakereskedelmet, azok még most is kockázatmentesen kipróbálhatják képességeiket. A játékra ugyanis menetközben is lehet jelentkezni a www.realfx.hu oldalon.

A játék célja, hogy a résztvevők minél nagyobb nyereséget érjenek el a 12,5 millió forintos kezdőtőkéjükkel. A sikeres részvétel feltétele, hogy legalább 30 kötést kell végrehajtani. A legjobb teljesítményt elérő játékosokra több mint 1 millió forinttal feltöltött miniFX számla vár.

A játék folyamán minden héten kihirdetik a hét legjobb eredményét elérő játékost, akinek jutalma egy kétszemélyes vacsora, a Reálszisztéma Étterem és Kávéházban. A részvételhez a játékosnak be kell töltenie a 18. életévét és magyarországi bejelentett lakcímének kell lennie.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Reálszisztéma Zrt. április 23-án ingyenes előadást tartott a játék és a devizakereskedelem iránt érdeklődőknek.

Az előadást több mint 70 érdeklődő hallgatta végig, akik bepillantást kaptak a devizakereskedelem alapjaiba, megismerhették a RealFX kereskedési platformját és elsajátíthatták az alapvető kereskedési technikákat. Ezen túl megismerték a technikai analízis sajátosságait, a legfontosabb indikátorokat és diagramokat.

A Reálszisztéma Zrt. az előadás előtt átadta a devizajáték első és második hetében legjobb eredményt elért játékosoknak, Kasos Józsefnek és Mészáros Gergelynek a kétszemélyes vacsorameghívást.

Az [origo] pedig egy cikksorozattal igyekszik a devizapiaci ismeretek alapjaiba bevezetni az érdeklődőket. Ezekből meg lehet ismerni az alapfogalmakat, a devizakereskedelmi platformok sajátosságait, és megismerhetőek az elemzési típusok és chartok is.