Figyeld a Morgan Stanley-t!

A Morgan Stanley heti grafikonja (NYSE)
Vágólapra másolva!
Ma megjelent gyorsjelentésében, az elemzők által vártnál jobb eredményről számolt be a Morgan Stanley, ami további lökést adhat az árfolyam emelkedéséhez.
Vágólapra másolva!

Az amerikai bankóriásnak mind az egyszeri tételektől megtisztított egy részvényre jutó profit tekintetében, mind pedig árbevétel soron sikerült felülmúlnia negyedik negyedéves gyorsjelentésében a várakozásokat, erről bővebben itt olvashat.

A cég részvényei technikai szempontból is igen kedvező képet mutatnak. 2012 júliusa óta emelkedő trendben mozog az árfolyam, az MACD indikátor vételt mutat, valamint az RSI indikátor sem mutatja még a túlvettség jeleit.

A Morgan Stanley heti grafikonja (NYSE) Forrás: Bloomberg, Investor.hu

A 32 dolláros ellenállási szintet az elmúlt két hónapban többször is megpróbálta átvinni, sikertelenül, de a mai nyitás utáni emelkedést szemlélve, komoly esély mutatkozik ennek leküzdésére. Komolyabb ellenállást csak viszonylag messze, 35,8 dollár körül találunk, így egy 31,5 dollárra betett stoppal a pozíciónkat megvédve kedvező beszállási pont lehet a mostani, 32,5-33 dollár közötti árfolyamszint.

Sikeres kereskedést!

A Morgan Stanley napi grafikonja (NYSE) Forrás: Bloomberg, Investor.hu