Újabb benzinkutaknál lehet megyematricát kapni

megyei matrica, útdíjfizetés
A megyei matricákat jelző gomb egy budapesti Mol-benzinkút kasszaterminálján 2014. december 31-én. 2015. január elsejétől az útdíjfizetési rendszer mintegy 1500 értékesítési pontjának bármelyikén bármely megyére - Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye kivételével, ahol nincs díjköteles gyorsforgalmi hálózat - megvásárolható a megyei matrica. Az értékesítési pontok részletes listája december 31-től elérhető a nemzetiutdij.hu oldalon. Február elsejétől minden eddig megszokott értékesítési ponton és mobiltelefonon is meg lehet majd vásárolni az új matricákat. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Az OMV és az Avanti kútjainál is vehetünk megyematricákat februártól.
Vágólapra másolva!

Január 30-tól az OMV és az Avanti magyarországi töltőállomásain is megvásárolhatók a megyei éves e-matricák – mondta Ungvárszki Tamás / ACTION HELLER Consulting Kft. szóvivője. A matricák valamennyi járműkategóriában (D1M, D1, D2, U és B2) kaphatóak lesznek majd, minden megyére érvényesen.

Az OMV és Avanti töltőállomásokon továbbra is vásárolhatók a megszokott időalapú, vagyis a heti, 10 napos, havi és éves matricák is.