Szeretné, ha a postai levelei az e-mail fiókjába is megérkeznének?

email levél stressz egészség
A lényeg, hogy az email személyesen szólítsa meg a vásárlót, és az önfényező reklám helyett lehetőleg tartalmat adjon
Vágólapra másolva!
Az amerikai posta új szolgáltatást indít, a levelek feldolgozása közben képet készítenek a borítékokról, a képeket e-mailben még kézbesítés előtt elküldik a címzetteknek. A szolgáltatás ingyenes, csak regisztrálni kell rá.
Vágólapra másolva!

Mikor esténként hazaér, a kapuban félve nyitja a postaládáját, mert nem tudja, mit talál benne? Szeretne jó előre felkészülni az ablakos borítékok látványára? Az Egyesült Államokban a posta új szolgáltatást indít: még kézbesítés előtt képet készítenek a borítékokról, a képeket pedig elküldik e-mailben a címzettnek.

A leveleket nem bontják fel

A szolgáltatás ingyenes, csak regisztrálni kell hozzá, írja a Time magazin. A posta természetesen nem bontja fel a leveleket, a tartalmukat nem közli e-mailben a címzettel. A küldemények feldolgozása során a boríték külsejéről készítenek képet.

Egyelőre csak levelekre

A szolgáltatás egyelőre csak levelekre terjed ki, csomagokra, katalógusokra és magazinokra nem. De a cég, a USPS (U.S. Postal Service, az amerikai posta) azt ígéri, lehetséges, hogy a jövőben minden lapos küldeményre kiterjesztik.

Szavazzon!

Ön szeretne előnézeti képet kapni a postai leveleiről?