Ezeket a praktikákat már holnap bevetheti a munkában

hrenko, online marketing
Hrenkó András azonnal használható marketingeszközöket ad a kkv-k kezébe
Vágólapra másolva!
Márkaépítés, közösségi média és tartalom, e-mailmarketing, CRM, értékesítés és ügyfélmegtartás: ezekkel a témákkal foglalkozik a HRENKO Web Solutions által elindított Online Marketing Inspirációk következő workshopja.
Vágólapra másolva!

Van kérdése arról, hogyan használja egy kkv az online eszközöket, hogy jobban pörögjön az üzlet? Ez a rendezvénysorozat valamennyit igyekszik megválaszolni.

Hrenkó András azonnal használható marketingeszközöket ad a kkv-k kezébe Forrás: HRENKO Web Solutions

2014 októberében indult útnak az Online Marketing Inspirációk workshop, melynek célja, hogy olyan hasznos és érdekes információkat, friss tudásanyagot kapjanak a résztvevő online marketingesek és cégvezetők, amely azonnal bevethető a mindennapi munkában, és – mint a rendezvény neve is mutatja – inspirációs forrásként szolgál számukra.

A HRENKO Web Solutions alapító-ügyvezetője, Hrenkó András a webes megjelenések optimalizálásáról beszél majd, a SEO, illetve a PPC kampányok mikéntjét is a közönség elé tárva.

Séra Attila, a Vista Verde Oktatási Központ trénere, a céges márka és a személyes márka viszonyáról tart majd előadást.

Az izgalmas Sms, szelfi, számla - mobilszámlázás, és ami mögötte van című előadást Stygár László, a Számlázz.hu fejlesztési vezetőjének prezentálásában hallgathatják és nézhetik meg az érdeklődők. A téma pedig a sikeres számlázási szolgáltatás mobilra való optimalizálása lesz, ami jó példa lehet minden mobilos felületen megjelenést tervező cégnek.

Urbán Tünde, az Origo Direkt Üzletrész marketingszakértője a jól felépített és hatékonyan konvertálható hírlevélírás és e-mail marketing rejtelmeibe avatja be a közönséget.

A HRENKO marketing tanácsadója, Vámosi Gergő a Facebook, a Google és a blogolás összefüggéseit világítja meg annak érdekében, hogy a céges tartalomgyártás elvesztegetett órák helyett tényleg sikerhez vezessen.

A felsorolt témák a teljes repertoár felét sem teszi ki, így érdemes minél előbb jelentkezni, hiszen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az eseménynek a Google Ground ad otthont 2015. június 5-én pénteken, reggel 9 órától.

A rendezvény szakmai partnere az Origo Üzletrész Direkt.