Startup sokadik vérig

Flex, menstruáció
Alkalmazkodik az anatómiához
Vágólapra másolva!
Talán ha szexuális tabunak megy neki, felfigyel rá a piac, gondolta a kis startup, egyszerre vagány és praktikus hozzáállással.
Vágólapra másolva!

„Az a küldetésünk, azért kelünk fel reggelente, hogy minden nővel – és férfivel –, akivel találkozunk, a havi ciklusról beszélgessünk.” – Így nyilatkozott a piacteremtő termék egyik ötletgazdája. Aki az üzlettársával a maszatolós szex maszattalanításában látta meg a piaci rést.

Alkalmazkodik az anatómiához Forrás: http://flexfits.com/

A vállalkozás neve The Flex Company, a terméké pedig, meglepetés, Flex. Ezt az intim lemezt arra tervezték, hogy a pároknak a menstruáció idején se kelljen lemondaniuk az együttlétről. A Flex teljes mértékben illeszkedik mindenki egyéni anatómiai adottságaihoz, a vérzést pedig egyszerűen feltartóztatja. A weboldaluk szerint akár 12 órán keresztül problémátlan hordani, hipoallergén és latexmentes. Egy csomag ára 15 dollár, 3 eldobható darabot tartalmaz.

Azt hangsúlyozzák, ami eléggé nyilvánvaló: a Flexszel egészen új lehetőségek nyílnak meg mindenki előtt, aki eddig tabuként vagy hiányként tekintett ezekre a napokra. „ Aki a Flext használja, garantáltan tiszta marad a lepedője, és nem kell szaladgálnia a fürdőszobába” – mondta Erika Jensen alapító a Huffington Postnak.

Az oldalon kivétel nélkül pozitív recenziók állnak, még egy orvos is forradalminak írja le a terméket.