Óriási magyar siker: innovációs díjat kapott Szingapúrban a BlockBen

Vágólapra másolva!
A magyar tulajdonú BlockBen az év innovatív terméke díját érdemelte ki a szingapúri Crypto Currency Expón. Az expón a BlockBen új blockchain alapú platformját és BlockStock kriptovalutáját díjazták. Az elismerést a befektetők, cégek, bankárok, fintech cégek egyik legnagyobb rendezvényén adták át a múlt héten.
Vágólapra másolva!

Az Innovatív Termék 2018 Díjat Bodnár Viktor, a BlockBen alapítója és vezérigazgatója vette át. A magyar tulajdonú cég vezetője kifejtette, hogy a BlockStock jelentősen különbözik a versenytársaktól, mert aranyletét áll mögötte, és nem bányászható, ezt ugyanis a cég már megtette.

A BlockBen tulajdonosai olyan platformot akartak kialakítani, amelyen korlátlan számban lehet létrehozni kriptovalutákat, és a tranzakciók jóváhagyását egy különleges eszköz végzi – a BlockStock.

A BlockStockot úgy kell elképzelni, mint a rendszer motorját, a BlockBen platformot pedig úgy, mint egy szabályozott, „Enterprise" Etheriumot.

– magyarázta Bodnár Viktor.

Bodnár Viktor, a BlockBen vezérigazgatója és alapítója átveszi a díjat

A cég a díjat a platform üzleti modelljéért és technológiai hátteréért érdemelte ki. A BlockStock egyesíti a kriptovaluták két nagy típusának előnyeit: az aranyalapnak köszönhetően stabil, azonban az üzleti modelljének köszönhetően szinte korlátlan növekedési potenciállal rendelkezik. A platformon létrehozott kriptovaluták alapja az aranyon túl bármilyen stabil valós eszköz lehet, akár egy értékes festmény is kriptovalutává alakítható.