Vállalkozó hölgyeket várnak a Dobbantó tréningre

15 legszexibb női állás a férfiak szerint
3. Vállalkozó
Vágólapra másolva!
Újra meghirdették a Dobbantó tréninget, és 2018. október 10-ig várják a vállalkozónők jelentkezését. A Budapest Bank támogatásával, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány által megvalósított képzés keretében a jelentkezők egy 6 héten át tartó 12 napos programon vehetnek részt.
Vágólapra másolva!

A Budapest Bank által 2010-ben életre hívott Dobbantó Program alapját képező kompetenciafejlesztő tréningen megszerzett tudásnak köszönhetően már több mint négyszáz vállalkozónő érte el sikeresen céljait. A SEED Alapítvány által tartott képzés

nemcsak a vállalkozások elindításához, működtetéséhez és fejlesztéséhez nyújt segítséget, hanem fejleszti a résztvevők önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeit is.

A fentieket kiegészítik még az üzleti sikerhez fontos marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyi forrásteremtéssel és adózással kapcsolatos ismereteket nyújtó gyakorlatorientált előadások, így a tréning végére a vállalkozónők minden, a vállalkozásuk sikerre vezetéséhez szükséges tudást megszerezhetnek.

Gyakorlati tudást is ad a vállalkozó hölgyeknek a Dobbantó tréning Forrás: Shutterstock

„A kurzus végén a résztvevők egymás előtt prezentálják a tréning során kidolgozott üzleti tervüket, így ez a gyakorlati tapasztalat – a csoporttársak és a trénerek építő jellegű visszajelzéseivel együtt – a vállalkozónők önbizalmát is megalapozza ahhoz, hogy a jövőben sikeresen szerepeljenek hasonló prezentációs és tárgyalási helyzetekben" – mondta Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója.

„A Dobbantó Programot azért hívtuk életre, hogy a kedvező banki szolgáltatásainkon túl is támogassuk a vállalkozónőket sikereik elérésében. Büszkék vagyunk arra, hogy

– mondta el Dancsné Engler Bernadett, a Budapest Bank mikrovállalati vezetője.

A Dobbantó tréning egy olyan komplex képzés, amely a zárt, kiscsoportos tréning-módszertant kombinálja a tudásátadó szakmai fejlesztéssel és a személyes mentorálással. A program alapját a SEED Alapítvány által kidolgozott, engedélyezett felnőttképzési oktatás adja, amelyet két európai uniós intézmény, a European Training Foundation (ETF) és a European Institute for Gender Equality (EIGE) is méltónak találta arra, hogy beválogassa az első 12 európai jógyakorlat közé.

A 20 fős csoportokban zajló képzés egy 6 héten át tartó, 12 napos, összesen 90 órás tematikára épül.

A képzés önköltsége 40 ezer forint, a további költségeket a Dobbantó programot alapító Budapest Bank fedezi. A képzésre pályázni az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével lehet, jelentkezési határidő: 2018. október 10., szerda éjfél.