Bértámogatással nyílik új üzem Tiszafüreden

K9-Sport Kft., Julius-K9, kutyahám, kutya
Vágólapra másolva!
Tavaly nyitotta meg új irodaházát és raktárát a Magyar Termék Nagydíjas Julius-K9 kutyahám gyártója, a K9-Sport Kft., most áprilisban egy új varroda beüzemelését kezdik meg Tiszafüreden.
Vágólapra másolva!

A közel 3 ezer négyzetméteres varrodában először hetven, majd később ötven új munkavállaló kezdi meg a kutyafelszerelések gyártását.

Illusztráció Forrás: K9-Sport Kft.

Tiszafüred Város Önkormányzatával és a megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával együttműködve a cég több mint 60 milliós bértámogatásra tett szert. Ennek köszönhetően J

ász-Nagykun-Szolnok megyében több telephelyen már összesen 160 alkalmazottat foglalkoztat.

Az új beruházás célja a térség gyártói és egyben logisztikai központjának megvalósítása, ahová Tiszaderzsről, Tiszaszőlősről, Tiszaörsről, Tiszaszentimréről, Abádszalókról és természetesen Tiszafüredről is járnak dolgozók.

A komplexumban a gyártáson túl minőség-ellenőrzés és csomagolás is zajlik majd, hogy közvetlenül indulhassanak útjukra a termékek német, kínai, amerikai kereskedelmi partnerekhez.

Az intenzív munkaerő-toborzás már négy megyére kiterjedően zajlik, ennek során több reklámkampány hívja fel a figyelmünket a még nyitott minőségellenőri, szabó, varró és betanított munka pozíciókra.