A Don Wagyu a szendvicsezők népszerűségére épít, azonban egy teljesen más réteget céloz meg, mint a többiek. A kifejezetten wagyu marhákra koncentráló gyorsétterem New York pénzügyi negyedének központjában van, így nem is nehéz kitalálni, hogy ki a célközönség.
A bankárok, brókerek és befektetők körében népszerű városrész egyéni lehetőséget kínál a Don Wagyu számára, akik ötvözik a szendvicsek világát a fine dininggal. Az étterem három szendvicset kínál, amelyek árban és minőségben is eltérnek egymástól. A legolcsóbb variációban - a Washugyuban - található hús japán és amerikai marha keverékéből készül, ez 25 dollár lesz azaz nagyjából 7 ezer forint.
A legdrágább szendvicsben, amelyet A5 Ozaki névre kereszteltek, egy eredeti japán wagyu farmról származik a hús, ezért viszont 185 dollárt, azaz ötvenezer forintot kell kifizetni. A Don Wagyu ráadásul limitálta a naponta eladott szendvicsek számát is,
így összesen csak 200-at fognak eladni a különlegességekből. Amint elfogy, be is zárnak aznapra.
Samuel Clonts, a szendvicsező séfje arról beszélt, hogy nem akart beállni a sorba azzal, hogy egy újabb steakházat nyitnak. Viszont úgy érzékelte, hogy a szendvicsek köré épülő ipar kezd elmozdulni a fine dining irányába. A tulajdonossal, Derek Feldman-nel közösen álmodták meg az elit szendvicsező koncepcióját.
Clonts hozzátette, hogy imádja a több órán át tartó étkezéseket, ahol konkrét menüsort ehet végig, viszont erre természetesen nem minden nap jut idő, a Don Wagyu viszont ezt az érzést adja vissza a vendégeknek, de sokkal hétköznapibban. Azonban nem ez az étterem az egyetlen, amely szeretne betörni a piacra. A tokiói Wagyumafia nevű étterem is keresi a lehetőségeket az Egyesült Államokban.
A Wagyumafia azért is különleges, mert gyakorlatilag klubként működik, tehát csak a tagok ehetnek az étteremben.
Jelenleg viszont a Don Wagyu az egyetlen olyan hely New Yorkban, ahol meg lehet kóstolni ezeket a különleges húsféléket, kicsit hétköznapibb módon. A helynek külön húsérlelője is van, amely gyakorlatilag akkora, mint a teljes étterem, és nagyjából 1300 kilogramm húst tárolnak benne. Az ízletes marha és a finom szendvicsek mellett hetente más whiskey különlegességeket is ki lehet próbálni, valamint a jövőben japán sörök bő kínálata várható.