Péntek délig még lehet kkv támogatási kérelmet benyújtani

bankjegy, 20000, húszezres
Budapest, 2012. február 7. Húszezer forintos bankjegytömbök a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Logisztikai Központjában, ahol automata rendszeren átválogatják és ellenőrzik a papírpénzeket, majd a selejteket bedarálják és téglává préselik. A 3-4 hét alatt összegyűlt mintegy 4 tonna pénzbrikettet pályázat alapján rászoruló, közhasznú szervezetek számára ajánlják fel fűtési célra. A mostani szállítmányt a miskolci autista alapítvány bentlakásos intézményébe szállítják. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Hasonlóan a többi kkv-s pályázathoz, a GINOP iránt is hatalmas az érdeklődés ezért várhatóan hamar ki fog merülni.
Vágólapra másolva!

A Széchenyi 2020 keretében megjelent, „A kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" című (GINOP-2.1.8- 17) felhívás esetében hamarosan kimerül a rendelkezésre álló keret, így a támogatási kérelmek benyújtási határidejét előre hozták, 2018. február 15-én 12 óra helyett már csak holnapig, 2018. január 5-én 12:00 óráig lehet jelentkezni, írja a Kamaraonline.hu.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 5 millió, maximum 15millió forint.

illusztráció Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az egymilliárd forint keretösszegű felhívás olyan eszközök, immateriális javak beszerzését támogatja, amelyek a támogatást igénylő vállalkozásnál a támogatási kérelem benyújtásakor még nem álltak rendelkezésre és beszerzésük révén új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, illetve új vagy lényegesen módosított eljárás, technológia alkalmazására, piaci bevezetésére kerül sor.