Hatalmas átalakulás előtt a Campona bevásárlóközpont

2018.11.14. 11:37

Az ingatlanszakma rangos nemzetközi eseményén, a cannes-i MAPIC szakkiállításon mutatja be a CPI Property Group budapesti, lengyelországi és cseh bevásárlóközpontjainak nagyszabású átalakítási terveit. Ezek között szerepel a budapesti Campona családi élményközponttá történő átépítése.

A Camponában az átépítés után a bérbe adható területek aránya közel 60 százalékkal lesz nagyobb, 41 ezerről 70 ezer négyzetméterre fog emelkedni. A terület majdnem 30 százaléka szabadidős tevékenységeknek ad majd otthont, és 15 százalékát éttermek, gasztronómiai egységek foglalhatják majd el. A fennmaradó 55 százalék ad majd helyet a kereskedelmi tevékenységnek.

A Campona hatalmas átalakulásaForrás: CPI Property Group

Az átépítési tervek között szerepel a Campona új gasztronómiai része felett egy panoráma tetőterasz és egy 30 ezer négyzetméteres park kialakítása is.
Az új Camponát a jövő bevásárlóközpontjának képzeljük el, az első inspiráló életmódközpontnak, amely tökéletes körülményeket teremt egy családi kiruccanáshoz: itt egyaránt vásárolhatnak és szabadidejüket is tölthetik az emberek – mondta el Renata Kodadova, a Campona kereskedelmi vagyongazdálkodási részlegének vezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK