Hamarosan a Sparnál is elindul a házhoz szállítás

2019.02.18. 20:22

Először Budapesten és a főváros környékén tesztelik a házhoz szállítást, bizonyos vásárlók már most kipróbálhatják az online boltot. 

A Spar a mai napon elindította a házhozszállítási rendszerének tesztelését – írja a Portfolio.hu a Spar hírlevelére hivatkozva. A portál szerint feltehetően a SuperShop kártyával rendelkezők körében nyitották meg a szolgáltatást. Erről bizonyos hűségkártya-tulajdonosok levelet is kaptak: „társaságunk a közeljövőben elindítja élelmiszer házhozszállítási szolgáltatását, melyet egy tesztelési időszak előz meg, meghatározott felhasználói körrel.” 

Forrás: spar.hu

A portál felidézte: Bene Nikoletta, a vállalat marketingvezetője a Marketingsummit Hungary konferencián tavaly novemberben azt mondta, hogy jövő májustól a Spar is bevezeti a házhoz szállítást. 

Első lépésben Budapestre és a főváros környékére koncentrálnak, a cég így tett Ausztriában és Szlovéniában is. Az online vásárlásban magasabb az átlagos kosárérték, de a rendelt termékek összetétele is eltér – a cég szerint legalábbis ezt mutatják a külföldi tapasztalatok.