Hamarosan elindul a Spar webáruháza is

2019.03.28. 10:30

Még néhány hónap, és a napi fogyasztási cikkeket interneten is áruló kiskereskedelmi láncok listájára a Spar is feliratkozik. A fővárosban a cég egyes vásárlói már tesztelhetik is a szolgáltatást.

Szalay Zsolt, a Spar ügyvezetője az üzletlánc évértékelőjén úgy fogalmazott, hogy
ha óvatos akarok lenni, akkor azt mondom, hogy hónapokon belül, de lehet, hogy már heteken belül elindul a Spar webshopja Magyarországon.

A webshop indításának legnagyobb nehézsége az volt, hogy a Spar az osztrák online mintát kívánta mindig is meghonosítani hazánkban, amihez időre volt szükségük,

de a tesztüzem már hónapok óta zajlik.

Még idén elindul a Spar webáruháza, de a házhozszállító autókat már most is láthatják az utcákon a fővárosiak a tesztelés miattForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Klaus Ohlenschläger

Csak a webáruházas bővítés önmagában 100 fővel bővíti idén az alkalmazottak számát - nyilatkozta Heiszler Gabriella, a Spar másik ügyvezető igazgatója.

Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője hozzátette, hogy a SuperShop kártyával rendelkező ügyfelek már tesztelik is a webshopot a fővárosban.

Budapest utcáit már járja is a Spar házhoszszállítást végző 5-6 teherautója, így a fővárosiak már most is találkozhatnak vele az utcákon.

Írásunk a Pénzcentrum.hu cikke alapján készült.

KAPCSOLÓDÓ CIKK