Sokkolta a dolgozókat a céges karácsonyi ajándék

Oh , that's shocked me. Mouth Open Beautiful Bad News Brightly Lit Vibrant Color Adolescence Teenagers Only Student Morning Leisure Activity Girls Teenage Girls Women Females Copy Space Facial Expression Screaming Young Adult Adult Teenager Fear Terrified
Close-up portrait of surprised beautiful girl holding her head in amazement and open-mouthed. Space for copy.
Vágólapra másolva!
Egy Maryland-i ingatlanos cég a karácsonyi bulin összesen 10 millió dollárt osztott ki ajándékként a dolgozók között piros borítékokban. A 198 alkalmazott átlagosan 50 ezer dollárt, vagyis nagyjából 14,8 millió forintot kapott.
Vágólapra másolva!

St. John Properties 10 millió dolláros ajándéka mögött a vállalat elnöke, Lawrence Maykrantz szerint az áll, hogy az idei évben érték egy az egyik legnagyobb célkitűzésüket, ezért meg akarták köszönni a dolgozóknak is, hogy az elmúlt években a munkájukkal segítették a cég növekedését.

Az alkalmazottak a vállalatnál töltött éveik alapján kapták a bónuszt. A legkisebb boríték 100 dollárt rejtett, míg a legnagyobb 270 ezer dollárt.

Maykrantz elmondta, hogy a dolgozók rendkívül boldogok voltak a céges ajándék láttán, sokan sírtak, sikítoztak és ölelgették egymást. A legtöbben már azt ecsetelték, hogy milyen célokra fogják felhasználni a nem várt ajándékot.

illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Liderina/Liderina

A St. John Properties nyolc különböző részleggel rendelkezik és azért, hogy mindenki ott lehessen a karácsonyi bulin az alkalmazottaknak a repjegyet és a szállást is kifizették. Maykrantz ennek kapcsán megjegyezte, hogy a dolgozóknak köszönhet mindent a cég, nélkülük ma nem tartanának ott, ahol.