Egy Maryland-i ingatlanos cég a karácsonyi bulin összesen 10 millió dollárt osztott ki ajándékként a dolgozók között piros borítékokban. A 198 alkalmazott átlagosan 50 ezer dollárt, vagyis nagyjából 14,8 millió forintot kapott.

St. John Properties 10 millió dolláros ajándéka mögött a vállalat elnöke, Lawrence Maykrantz szerint az áll, hogy az idei évben érték egy az egyik legnagyobb célkitűzésüket, ezért meg akarták köszönni a dolgozóknak is, hogy az elmúlt években a munkájukkal segítették a cég növekedését.

Az alkalmazottak a vállalatnál töltött éveik alapján kapták a bónuszt. A legkisebb boríték 100 dollárt rejtett, míg a legnagyobb 270 ezer dollárt.

Maykrantz elmondta, hogy a dolgozók rendkívül boldogok voltak a céges ajándék láttán, sokan sírtak, sikítoztak és ölelgették egymást. A legtöbben már azt ecsetelték, hogy milyen célokra fogják felhasználni a nem várt ajándékot.

illusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/Liderina/Liderina

A St. John Properties nyolc különböző részleggel rendelkezik és azért, hogy mindenki ott lehessen a karácsonyi bulin az alkalmazottaknak a repjegyet és a szállást is kifizették. Maykrantz ennek kapcsán megjegyezte, hogy a dolgozóknak köszönhet mindent a cég, nélkülük ma nem tartanának ott, ahol.