Újranyit a hongkongi Disney park is

Shanghai Disneyland
A woman wearing a face mask takes a selfie while visiting the Disneyland amusement park in Shanghai on May 11, 2020. - Disneyland Shanghai reopened on May 11 to the public after being closed since January due to the COVID-19 coronavirus outbreak. (Photo by Hector RETAMAL / AFP)
Vágólapra másolva!
A hongkongi Disneyland június 18-ától ismét látogatható lesz. A park azonban csökkentett kapacitással, fokozott egészségügyi és biztonsági eljárások bevezetése mellett, valamint új vendégfoglalási rendszerrel fog működni – olvasható a park közleményében.
Vágólapra másolva!

Június 18-án ismét megnyílik a hongkongi Disneyland, fokozott biztonsági és egészségügyi intézkedések mellett. A látogatóknak – akár jeggyel, akár bérlettel rendelkeznek – előzetesen regisztrálniuk kell látogatási idejüket a park weboldalán, továbbá megérkezésükkor egészségügyi nyilatkozatot kell benyújtaniuk.

Illusztráció Forrás: AFP/Hector Retamal

Továbbá az új Varázslatos álmok kastélyának építése is a végleges szakaszába érkezett.

A belépéskor megmérik a vendégek hőmérsékletét. A park látnivalói, bevásárló- és étkezési helyei csökkentett kapacitással működnek, a vendégek a telefonos alkalmazás segítségével ellenőrizhetik a látnivalók elérhetőségét. A park területén be kell tartani az ajánlott távolságtartást, és maszkot kell viselni.

Valamint számos kézmosó készüléket is kihelyeztek a vidámparkban.

Illusztráció Forrás: AFP/Xinhua News Agency/Ren Long

Korábban már több Disney park is kinyitotta kapuit. Az orlandói Walt Disney World május 20-án, közel egy hónap bezárás után volt ismét elérhető a látogatók számára, korlátozott attrakciószámmal. Míg a sanghaji park május 11-én nyitott meg, ugyancsak, korlátozott látogatószámmal.