Visszahívja a Lidl az egyik terméket, mert megromolhat a lejárati idő előtt

Lidl
A LIDL sign is seen in Munich. Lidl Stiftung & Co. KG formerly Schwarz Unternehmenstreuhand KG, is a German global discount supermarket chain, based in Neckarsulm, Germany, that operates over 10,000 stores across Europe and the United States. (Photo by Alexander Pohl/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Libamájat hív vissza a forgalomból a Lidl, minőségmegőrzési idő előtti romlás miatt - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Vágólapra másolva!

Az áruházlánc tájékoztatása szerint a hűtőlánc megszakadása miatt a Lidl Magyarország visszahívja azon Regius Kézműves libamáj, 180 g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idők valamelyike szerepel.

Minőségmegőrzési idő:

19.07.2021
23.07.2021
24.07.2021
25.07.2021

A visszahívás oka, hogy a termék a minőségmegőrzési idő lejárata előtt romlásnak indulhat, ezért fogyasztásra alkalmatlanná válhat.

A Lidl azt írja, hogy a hűtőlánc megszakadása regionálisan fordult elő, ezért a visszahívás a felsorolt üzletekben vásárolt Regius Kézműves libamáj, 180 g termékre vonatkozik. Más üzleteket a probléma nem érint, így az ott forgalomba hozott termékek minősége kifogástalan, és értékesítésük a készlet erejéig folyamatos.

Kép a termékről:

Ellenőrizze a termék lejárati idejét! Forrás: Lidl

Az üzletek listája megtekinthető az áruházlánc honlapján.

A diszkontlánc kéri vásárlóit, amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely Lidl üzletbe visszavinni.

A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik.

A Lidl Magyarország elnézést kér az okozott kellemetlenségért.