Belfry: Az építőipar új korszaka előtt állunk

Vágólapra másolva!
A digitalizáció a legtöbb gazdasági ágazatában már utat tört magának. Az építőipar rendkívül komplex tevékenységet folytat, így csak lassan, a legtöbb ágazattól lemaradva indult el a fejlesztések útján.
Vágólapra másolva!
Forrás: entercomgroup.hu

Számos piaci szereplő azonban az innovációk elől még mindig elzárkózik. Pedig az iparágra ma már szabályozási szinten is egyre nagyobb nyomás helyeződik. A cégvezetők jelentős része persze magától is belátja, hogy jóval lendületesebb és hatékonyabb működés biztosítható a digitális jelenlét által.

Hol érezhető a digitalizáció térhódítása?

Az építőiparban a tervezésen kívül, a fejlesztés, a minőségellenőrzés, a raktározás, az anyagszállítás területén is egyre megszokottabbnak számít a digitalizáció. De ez még mindig messze van a többi ágazatban alkalmazott mértéktől. Az előgyártás és a kivitelezés területén az építőipar alig lépett előre a 20. századi gyakorlatától.

Az építőipari cégek versenyképességét növeli a folyamatok digitalizálása?

A régió egyik leginkább előrehaladó vállalatcsoportja a BELFRY, amely kiemelkedően eredményes, modern és környezetbarát szemléletben tevékenykedik.

A BELFRY szerint a hatékony piaci részvétel előfeltétele a legkorszerűbb ismeretek és megoldások, a naprakész tudás és technológia alkalmazása, nem csupán a tervezésben, de a kivitelezés egész folyamatában.

Forrás: entercomgroup.hu


A virtuális térben zajló folyamatoptimalizálások célravezetőbb tervezést, precízebb ütemezést, egyértelmű kommunikációt, számottevően kevesebb hibalehetőséget és kockázatot jelentenek.

A digitalizálással olyan erőforrás- és költségkímélő megoldások érhetők el, amelyek mind az ügyfelek, mind a környezetünk érdekeit szolgálják.

Az igazán sikeres építőipari vállalatok kétségkívül lépést tartanak a legújabb trendekkel.

A cég, amely a ma megrendelőinek, a holnap technológiájával a jövőt építi

A BELFRY csoport igazi erőssége a legmodernebb digitalizációs technikák alkalmazásában rejlik. Ezzel képes kiemelkedő hatékonyságot és minőséget elérni a kivitelezés területén.

A vállalatcsoport átfogó automatizálással, önálló értékképzésen alapuló komplex megoldásokkal és szolgáltatásokkal dolgozik. Ezzel tudott az elmúlt években a magyar építőipar egyik legeredményesebb és leggyorsabban fejlődő vállalkozásává válni.

A BELFRY Csoport üzleti tevékenységének súlypontja az összetett informatikai rendszerekkel összefüggő mérnöki tevékenység.

Ehhez magas szintű digitalizáció kapcsolódik az út-, vasút- és magasépítési ágazat kommunikációs és forgalomirányítási technológiája területén. Olyan autópálya építési rendszerek tartoznak ide, amelyek többek között meteorológiai megfigyeléseket, forgalomszámlálást, kamerás forgalomfigyelést és az autópálya mentén kialakuló vészhelyzetek észlelését szolgálják.

Forrás: entercomgroup.hu

Mit hoz a jövő?

Új korszak előtt állunk, így az építőipar szereplőinek a megújulásra kell törekedniük. A BELFRY évek óta élen jár az építőipar digitalizációjában és távlati célja is az, hogy a legkorszerűbb technológiát alkalmazva váljon piacvezetővé saját területén.

Az építőiparban a digitalizáció a közeljövőben már a versenyképesség, az üzleti sikerek előfeltételévé válhat.

Forrás: entercomgroup.hu


Mit kell tudni a BELFRY Csoportról?

A BELFRY a közép- és kelet-európai régió egyik legdinamikusabban fejlődő építőipari cégcsoportja, amely átfogó és változatos szolgáltatási palettát kínál az infrastruktúra építése, bővítése és karbantartása terén. Építőipari szolgáltatásokat nyújt különös tekintettel a forgalomtechnikára, útépítésre, vasúti pályaépítésre vagy villamosvasúti rendszerek bővítésére. A magasépítés során az építkezés helyszínén vállalja a nagy- és kisfeszültségű rendszerek kivitelezését is, az ehhez kapcsolódó munkálatokkal.

Továbbá a BELFRY Csoport másik lényeges üzleti területe a nyersanyagok és félkész termékek előállítása és forgalmazása, homok- és kavicsbányászati területek, beton- és aszfaltkeverő üzemek működtetése.

A BELFRY összes tevékenysége során élen jár a digitalizáció alkalmazásában, az építőipar megújításában, hatékonyságának növelésében.

Kiadó: Ügyfélgyár.hu