Borközpont birtokosa lehet Aba Sámuel földjén

Nem mindennapi épületre lehet szert tenni Heves megyében
Vágólapra másolva!
Egy 1200 m2-es épület és 1,5 hektár birtok felett rendelkezhet az, aki megvásárolja Gyöngyös egyik izgalmas ingatlanját. A lehetőség adott, hogy a Heves megyei területen egy új, eddig nem látott színvonalú szolgáltatás induljon, nem feltétlenül csak a felső tízezer számára. Vételár, részletek, fotók!
Vágólapra másolva!

Ez valóban nem mindennapi ingatlan, ahogy arról a hirdetés szövege is árulkodik:

"Tradicionális bortermelő vidék Aba Sámuel történelmi területén, szőlőültetvények, ameddig a szem ellát, közepén szigetként kimagasló birtok és gasztronómiai oázis a bor és a föld adta javak szeretetének megünneplésére!

Nem mindennapi épületre lehet szert tenni Heves megyében Forrás: Ingatlanbazár

Eladásra kínálunk a Gyöngyös és Abasár között elterülő szőlőtermő terület közepén egy háromszintes, összesen közel 1.200 m2-es, többfunkciós épületet, amely a vendéglátás fellegváraként egyszerre étterem és borház, vendégház, rendezvényterem, múzeum, bemutatóterem, és a teljes épület alatti tekintélyes borospince révén a jövőben a vendégek kimeríthetetlen bőségforrásává válhat! [...]

Forrás: Ingatlanbazár

Másfél hektár művelés alól kivett udvar, közepén egy múlt századi, három szintes kúria megkezdett felújítással, újjáépítéssel. [...] Átadásra kerül a teljes terület, a vendégház, a telken lévő további két évszázados házrom, valamint igény esetén a kezeléshez kapcsolódó üzleti vállalkozás."

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!