Annyira ideges lett egy férfi, hogy felrobbantotta a Tesláját - videó

tesladinamit
Vágólapra másolva!
A Világgazdaság számolt be róla, hogy egy fiatal finn férfi, Tuomas Katainen, felrobbantotta Tesláját, amiért túl magasnak találta az akkumulátorcsere költségeit.
Vágólapra másolva!

Egy mindössze néhány ezer lakosú, idilli és jéggel borított dél-finnországi falu bizarr esetnek lehetett tanúja a napokban, ugyanis egy 2013-as Tesla Modell meglehetősen elégedetlen, helybéli tulajdonosa a település szélén robbantotta fel azt.

A férfit az dühítette fel, hogy húszezer eurót, azaz több mint 7,3 millió forintot kellett volna fizetnie az autó szerelésért. Demonstrációja jeléül 30 kilogramm dinamitot használt az akcióhoz, amelyről egy kisfilm is készült.

A különös akcióról az alábbi videót készítette:

A férfi a közösségi médiában is beszámolt az esetről, amelyben az indítékát is közölte:

Az önkéntesek segítségével történt robbantásról leforgatott kisfilm néhány óra alatt több mint 2,23 millió megtekintést ért el. A videón különböző szögekből és lassított felvételeken látható a robbanás, valamint a csúcskategóriás modell elszenesedett részei is. A tulaj szerint az autóra semmilyen garancia nem volt, ezért döntött annak megsemmisítése mellett, amelyet állítása szerint jobban élvezett, mint magát a Teslát.

A robbantás pillanata a videóból Forrás: Youtube

- nyilatkozott immár elégedetten.