Új üzletet nyitott egy népszerű magyarországi áruházlánc

SPAR to Go egységgel, korszerű eladótérrel, energiatakarékos berendezésekkel és önkiszolgáló kasszákkal nyílt meg a Spar új üzlete Szigetszentmiklóson.
Vágólapra másolva!
Több mint nyolcszázmillió forintos beruházással, Spar to Go egységgel, korszerű eladótérrel, energiatakarékos berendezésekkel és önkiszolgáló kasszákkal nyílt meg a Spar új üzlete Szigetszentmiklóson - írja a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. közleménye.
Vágólapra másolva!

„Új szigetszentmiklósi üzletünket augusztus 4-én vehették birtokba a vevők" – mondta Maczelka Márk, a Spar Magyarország kommunikációs vezetője.

A 820 millió forintos beruházásból megépült szupermarketben korszerű berendezések kerültek az eladótérbe: modern hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és pénztár-egységek kaptak helyet, a kényelmes és gyors fizetést pedig önkiszolgáló kasszák is segítik.

Spar to Go egységgel, korszerű eladótérrel, energiatakarékos berendezésekkel és önkiszolgáló kasszákkal nyílt meg a Spar új üzlete Szigetszentmiklóson Forrás: Spar

Az áruházba lépve elsőként a zöldség és gyümölcs osztály, és a kényelmi termékekkel megtöltött hűtőpult fogadja a vásárlókat, majd a pékség érintésével vezet az út a pultsorba integrált Spar to Go helyben készült melegétel-kínálatához, valamint a kiszolgálópultokhoz.

A tej osztály vezeti át a vásárlókat az üzlet hátsó részébe, ahonnan az italosztály és mirelithűtő érintésével a teljes bevásárlási kör elérhető.

A LED világítás és a környezetkímélő, szén-dioxid-alapú hűtésrendszer illeszkedik a hazai áruházlánc fenntarthatósági filozófiájához. A szupermarkethez 101 parkolóhely csatlakozik. A szigetszentmiklósi üzlet 21 dolgozónak biztosít munkahelyet.