Bárki eltölthet egy hétvégét a Szex és New York sztárjának vendégházában

SARAH JESSICA PARKER
NEW YORK - SEPTEMBER 04: Actress Sarah Jessica Parker is seen during production on "Sex And The City 2" on the streets of Manhattan on September 4, 2009 in New York City. (Photo by James Devaney/WireImage)
Vágólapra másolva!
Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick egy hétvége erejére kínálja kiadásra az Amagansettben, New York államban található bájos vendégházát. A Booking.com-ra is felkerült a nyaraló, amely csupán néhány háznyira található a pár állandó lakóhelyétől.
Vágólapra másolva!

Az érdeklődőknek azonban gyorsnak kell lenniük, ugyanis a foglalás érkezési sorrendben történik, és a felajánlott tartózkodás is csupán egy hétvégére, augusztus 26-28-ig szól.

Az ár ellenben kifejezetten kedvező. A teljes hétvége ugyanis mindössze 19,98 dollár (7625 forint), ami a híres Szex és New York sorozat vetítésének első éve volt, azaz a színésznő legemlékezetesebb szerepének, Carrie Bradshawnak a feltűnésének ideje a fimvásznon.

Az alábbi képeken a cédruszsindelyes,1940-es években épült tengerparti házikó látható:

Habár az ingatlan meglehetősen visszafogott, nem a csillogó, és a sorozatban megszokott hollywoodi belsővel rendelkezik, cserébe viszont a sztárpár megígérte, hogy meglátogatja, sőt a saját házába is meginvitálja a szerencsés vendégeket.