Új cég jelent meg az ételkiszállítási piacon

ravioli
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
A volt Netpincér-vezető nemzetközi karrier után tért haza, hogy csapatával versenytárs legyen a budapesti ételkiszállítási piacon. A nyári pilot üzemmód után egész Budapestet szeretné meghódítani a Tadam, a cég idősávos és ingyenes házhozszállítással „jutalmazza" azokat, akik 22 óráig eldöntik, hogy mit szeretnének enni másnap - írja az Origóhoz eljuttatott közleményében a cég.
Vágólapra másolva!

Szórád Gábor alapító-ügyvezető évi több tízmillió ételrendelést lebonyolító nemzetközi cég vezetése után határozta el, hogy a magyar piacon kamatoztatja tapasztalatát. „Leggyakrabban azt hallottam a barátaimtól, hogy az ételrendelős szolgáltatók esetében kiszámíthatatlan a kiszállítás ideje, nehézkes az online fizetés és sok esetben elérhetetlen az ügyfélszolgálat. Szerettük volna ezeket a problémákat orvosolni, és egy megbízható, barátságos ügyfélszolgálattal és futárokkal rendelkező ételkiszállító céget alapítani. Ez a Tadam" – mondta az ügyvezető a vállalat közleménye szerint.

A cégvezető szerint „már egy évvel ezelőtt sem volt széles rétegek számára opció az, hogy minden nap 3000 Ft-os főételeket rendeljenek ebédre. Az elmúlt egy évben még nagyobb lett az igény a koncepciónkra, hiszen az éttermi étlapokon Budapesten már 4000 forint alatt nehéz főételeket találni, pláne, ha a kiszállítási és egyéb szervízdíjakat is belevesszük" – fejtette ki Szórád Gábor, utalva arra, hogy a Tadamnál már 1190 forinttól elérhetőek a főételek – ingyenes kiszállítás mellett.

Szórád Gábor a Tadam ügyvezető igazgatója szerint a jelenlegi környezetben is kedvező árakat tudnak kínálni Forrás: Tadam

A Tadam mögött álló séfcsapat olyan éttermek ételeit alkotta már meg, mint a Dobrumba, a Felix vagy a Babka. Ők dolgozták ki azt, hogy a kedvelt ételeket nagy mennyiségben a legjobb minőségben elő lehessen állítani nagyobb, üzemi környezetben is, ezáltal garantálva a megfizethető árat.

Az állandó étlap fogásait egy reprezentatív kutatás alapján állították össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót.

Emellett a szakemberek hónapról-hónapra biztosítanak új ízeket, amivel biztosítható a változatos étkezés.

Képünk illusztráció Forrás: Tadam

A nyári pilot időszakban 15 budapesti kerületben többezer rendelést teljesítettek, hogy tökéletesítsék a működés elemeit. „A folyamatos fejlődés a cég DNS-ének része. Minden nap tanulunk és a tapasztalatokat beépítjük a működésünkbe. Szeretnénk egy igazán hatékony ételkiszállító céget üzemeltetni" – fogalmazott Szórád Gábor, aki megerősítette, hogy tesztidőszakot követően is marad az ingyenes kiszállítás, hiszen az optimalizált folyamatokat a kezdetektől így építették fel.