Egy hónapos lottószelvényt talált az autójában egy férfi, nagyot nyert vele

Mega Milliók, Mega Millions, amerikai lottójáték, lottó
A person buys a Mega Millions lottery ticket at a store on July 29, 2022 in Arlington, Virginia. - The jackpot for Friday's Mega Millions is now $1.1 billion, the second-largest jackpot in game history. (Photo by OLIVIER DOULIERY / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy hónapos lottószelvényt talált teherautójában egy észak-karolinai férfi, majd döbbenten fedezte fel, hogy egy lottóhúzáson folyamatos folyósítással, évi 25.000 dollárt nyert - írja a FoxNews. 
Vágólapra másolva!

Kenneth Kiriazes, egy 64 éves zebuloni lakos 2 dolláros Quick Pick szelvényt vásárolt az augusztus 23-i Lucky for Life sorsolásra, de csak most tudta meg, hogy ő a nyertes - olvasható az Észak-Karolinai Lottótársaság sajtóközleményében.

Illusztráció Forrás: AFP/Olivier Douliery

A férfi elmondása szerint szeptember 18-án talált rá a szelvényre, amelyet a Marshburn Roadon lévő Swift Martban vásárolt. Nem sokkal később kiderült, hogy nyertes szelvényt tart a kezében.

- nyilatkozta a lottótársaság érdeklődésére a szerencsés férfi.

Bár az óriási újdonságnak számító csekken, amelyet Kiriazes kapott, az áll, hogy "25.000 dollárt nyert egy életen át",

a férfi az egyösszegű 390.000 dolláros kifizetést választotta.

Mint utóbb kiderült az élethosszig tartó éves kifizetés a gyakorlatban 15 évet jelent, és mivel Kiriazes egyszerre vette fel a teljes összeget, a szövetségi és állami adólevonások után 276.990 dollárral távozott a lottótársaság szerint.

A férfi nyereményét egy Key West-i horgásztúrára, és otthonának felújítására fordítja majd.