Elképesztő hibák, amiket építőipari kivitelezők elkövettek - képek

AUSTRIA-MUMOK-WURM Horizontal furcsa házak
Austrian Artist Erwin Wurm takes a picture while he is photographed in front of his installation "House attack", an upside down house on the top of the MUMOK museum of modern art (Museum moderner Kunst) 17.October 2006 in Vienna. AFP PHOTO/DIETER NAGL (Photo by DIETER NAGL / AFP)
Vágólapra másolva!
A most következő képes összeállításban olyan elképesztő építészeti megoldásokat mutatunk, amelyek vélhetően nem töltik el szakmai büszkeséggel kivitelezőjüket. Nézze meg összeállításunkat!
Vágólapra másolva!

Azt persze nem állítjuk, hogy minden, alább látható megoldás felületesség, hozzá nem értés, vagy szimpla hanyagság eredménye. Elképzelhető, hogy egyes megoldásokat a szükség ihletett, vagy már a tervezéskor gondoltak arra, hogy sajátos lesz a végeredmény a szakemberek levonulásakor. Mindenesetre az alábbi képeknél le sem lehet tagadni annak a sajátos érzetnek a jelenlétét, melyet a leginkább talán úgy lehet leírni: "buhera".

Az alábbi fotókon a leginkább meghökkentő kivitelezési tévedések láthatók - kommentár nélkül, mert ezekben az esetekben a képek valóban önmagukért beszélnek:

A cikk folytatódik. Lapozzon a következő oldalra!