Így szórja a pénzt Meghan Markle

Harry herceg Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Sussex hercege és hercegnéje, Harry (hivatalos nevén: Henrik Károly Albert Dávid) és Meghan Markle két évvel ezelőtt a brit birodalmat és az egész világot foglaloztató döntést hozott: közös életüket a királyi családtól függetlenedve az Egyesült Államokban, a napfényes Kaliforniában folytatják. Az azóta eltelt időben megszületett kisfiúk mellett a pár második gyermeke is, és a brit királynő halálával Archi és Lilibet hercegi illetve hercegnői címet kapott. A hercegi család egy 14,7 millió dolláros, kilenc hálószobás gigantikus birtokon, a Santa Barbara-i Montecitóban rendezkedett be. A hercegné tengerentúlra költözésével sem adta alább elképesztően költekező életmódját. Ruhatára minimum félmillió dollárt ér, magánrepülőgéppel, luxusautókkal utazik, királyi ékszereket, kiegészítőket visel, és a brit királyi családdal kapcsolatos szigorúan bizalmas, benfenntes információk kikotyogásával keres vagyonokat.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle már uralkodói házassága előtt pontosan tudta, hogyan szerezzen magának jövedelmező üzleti ajánlatokat.

Mire hozzáment Harry herceghez, a színészi karrierjéből szerzett vagyona körülbelül 2 millió dollárra nőtt, amit 2022-re 60 millió dollárra gyarapított.

Meghan Markle ruhatára minimum félmillió dollárt ér Forrás: Delish

Divatban nincsenek határok

Markle már kezdettől lubickolt a hercegnéi címmel együtt járó fényűző életmódban, amit a végletekig ki is használt:

például a ruhatára már a házassága első éveiben mintegy 300.000 dollárt emésztett fel, ami az évek múlásával túlszárnyalta a félmillió dollárt is.

Sussex hercegnéje a világtörténelem egyik legáhítottabb gardróbját tudhatja magáénak.

Meghan Markle méregdrága ruhakölteményei Forrás: Getty Images

Alap szettjei között olyan nagy márkanevek szerepelnek, mint Oscar De La Renta, Armani, Givenchy és Stella McCartney.

2018-ban a People magazin a legjobban öltözött hírességnek választotta.

Markle több egyedi ruhakölteményt is beszerzett már, a királyi divatvilágban a legdrágább szettek viselőjeként ismert a neve.

Csak hogy néhány példát említsünk: van egy 3.500 dolláros Oscar De La Renta ruhája, az Oprah Winfrey-nek adott interjúban egy 4.700 dolláros Armani ruhában szerepelt, az eljegyzése tiszteletére szervezett rendezvényeken egy 18.000 dolláros Givenchy ruhában és egy 75.000 dolláros Ralph & Russo ruhában is látták, az esküvői fogadáson pedig egy 157.000 dolláros Stella McCartney selyemruhát viselt. A 265.000 dolláros Givenchy menyasszonyi ruhája, amit 2018 májusában az esküvőjén hordott, jelenleg a legdrágább - igaz, alkalmi - ruhadarabja.

A hercegi pár esküvője 2018 májusában Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Luxus kiegészítők

A sussexi hercegné komoly luxustáska-kollekcióval is rendelkezik: van egy 4.900 dolláros Dior Lady D-Lite, egy 985 dolláros Gucci Dionysus, egy 770 dolláros Strathberry, és egy 620 dolláros Victoria Beckham Powder Boksz táskája, továbbá egy 900 dolláros Bottega Veneta pénztárcája is.
Az esküvőjén Markle egy 155.000 dolláros Cartier karkötőt, egy pár 68.000 dolláros fülbevalót és azt a 86.000 dollárra becsült akvamarin gyűrűt viselte, amely Diana hercegnéé volt. De mellette van egy pár 40.000 dolláros Lorraine Schwartz fülbevalója is, valamint egy 62.000 dolláros Eternity gyűrűje is.

A legdrágább ékszere a 350.000 dolláros Cleave & Company-féle eljegyzési gyűrűje.

Meghan Markle eljegyzési gyűrűje Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Kedvenc órája pedig egy 5.800 dolláros Cartier Tank Française, amit állítólag már házassága előtt megvásárolt. A 18 karátos arany Cartier Tank óráját a néhai Diana hercegnétől „örökölte".

Cikkünk a következő oldalon folytatódik, lapozzon!