Tekintsen be egy szilícium-völgyi milliárdos fantasztikus otthonába

ingatlan, Beverly Hills
Howie Liu Beverly Hills-i otthona
Vágólapra másolva!
A Dirt.com-nak köszönhetően most bepillanthatunk egy szilícium-völgyi techmilliárdos 31 millió dolláros Beverly Hills-i otthonába. 
Vágólapra másolva!

Howie Liu mindössze 21 éves volt, amikor a népszerű színész, Ashton Kutcher befektetett az első technológiai startupjának, az Etacts nevű kapcsolatkezelő szoftvernek a létrehozásába és üzemeltetésébe. A céget később egy "szerény" hétszámjegyű összegért eladták a Salesforce-nak. Ez azonban csak a kezdete volt egy olyan kapcsolatnak, amely rendkívül jövedelmezőnek bizonyult mind Liu, mind Kutcher számára.

Az üzletember mára Hollywood első számú angyalbefektetőjeként híres a technológiai startupok terén.

Howie Liu Beverly Hills-i otthona Forrás: Getty Images

2012-ben Liu társalapítója volt az AirTable-nek, egy felhőalapú táblázatkezelő/adatbázis hibridnek. A finanszírozás biztosítása érdekében Hollywoodba utazott, és felkereste Kutchert, aki a cég egyik első pénzügyi támogatója. Az AirTable értéke mára elérte a 11 milliárd dollárt.

A most 34 éves Liu Texasban született, koreai felmenőkkel rendelkező kínai bevándorlók gyermekeként, és csak nemrég költözött Los Angelesbe. Nem meglepő, hogy első Los Angeles-i bérlakása egy Ashton Kutcher tulajdonában lévő hegyvidéki kúria volt. De amikor az idei év elején eladták a színész tulajdonában lévő házat, Liu átköltözött egy Cameron Diaz birtokában lévő ingatlanba.

Újabban pedig már saját otthonra is szert tett, amelynek tulajdoni lapján az ő neve szerepel.

A 31 millió dolláros rezidencia Beverly Hills-ben található, és az 1930-as években épült,

de 2016-ban alapos felújításon esett át.

A többnyire kapuk és magas sövények mögé rejtett kastély hat hálószobát és 7,5 fürdőszobát kínál több mint 1022 négyzetméternyi lakóterületen. Az otthon belsejében kifinomult kialakítású előcsarnok húzódik, íves lépcsővel és szürke-fehér kockás márványpadlóval. Az előcsarnokból egy kandallós nappaliba juthatunk, amelynek francia stílusú ajtaja egy gondozott kertre nyílik.

A házban van egy lakkozott vizes bár, amely lenyűgöző kobaltkék árnyalatban pompázik, a kandallóval felszerelt könyvtárat pedig még sötétebb kékbe burkolták.

Az otthon része egy hatalmas társalgó/vetítőterem, amely egy faburkolatú pilates stúdióval és edzőteremmel van összekötve.

Mindezeken kívül az ingatlan különlegességei közé tartozik egy teljesen fehér konyha márvány munkalapokkal, és egy importált La Cornue tűzhely, valamint egy üvegházi reggelizőszoba és egy családi szoba, amely egy kaszkádszerű szőlőtőkékkel borított zöld tetővel készült.

Nem kevesebb, mint hat parkosított terasz van a birtokon,

valamint két szabadtéri kandalló és egy külön tűzrakóhely, kilátással egy kanyonra. A több mint fél hektáros területen buja pázsit is található, ahogy egy önálló medenceház és egy különálló vendéglakás is.