A húsz legfontosabb kortárs divatmárka közé választották a magyar AERON-t

8. European Fashion Week vasárnapi programján is gyönyörű ruhákat mutattak be, VIII. Budapest Central European Fashion Week, Szépművészeti Múzeum, divat, 2022.09.04., divatbemutató, show, ruha, ruhák, tervező
Budapest, 2022. szeptember 4. Az Aeron kollekciójának bemutatója a VIII. Budapest Central European Fashion Week második napján a Szépművészeti Múzeumban 2022. szeptember 4-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
A Vogue 20 olyan kortárs divatmárkát sorakoztatott fel összeállításában, amelyeket feltétlenül ismerni, termékeiket pedig viselni kell. A mérvadó válogatásban ott van az AERON, a különleges tervezési és gyártási megoldásokkal előállított kötöttáruiról, bőrdarabjairól ismert budapesti márka, mely a hagyományos dizájnt és a kézi előállítás előnyeit ötvözi a legújabb fenntarthatósági és hulladékcsökkentési gyakorlatokkal.
Vágólapra másolva!

A Nanushka után újabb magyar divatmárkára figyel a szakma, méghozzá a nemzetközi színtéren. A Vouge megkerülhetetlen kortárs márkái között megjelenő AERON célja, hogy munkáival a hagyományos, magas értéket képviselő egyedi, lényegében kézműves technológiákat vegyítse a modern tervezési technológiákkal, a modern nők igényeinek kszolgálálásra. A mérvadó összeállításban az AERON azon márkák társaságában szerepel - például a LVIR, a Loulou Studio, vagy a Totême -, melyek stílustudatos női vásárlókat szólíanak meg különleges ruházati termékeikkel.

Az Aeron kollekciójának bemutatója a VIII. Budapest Central European Fashion Week második napján a Szépművészeti Múzeumban 2022. szeptember 4-én Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Az Áron Eszter alapította, budapesti székhellyel működő márka kínálatában így meghatározók a kötöttáru-termékek, melyek kategóriájukban kimagasló minőséget képviselnek.

A vállalkozás koncepciójában az állandó fejlődést helyzi előbbre radikális, hirtelen változások helyett ("sustained evolution over radical revolution"), vagyis az újdonságok egyszerre lesznek újszerűek és ismerősök azoknak, akik ismerik a korábbi munkáikat.

Áron Eszter, az AERON alapítója:

A vállalat alapelvei közé a felelős működés tartozik, ami ugyanakkor nem jelent kompromisszumot a minőségben. Az AERON úgy kínál luxusszínvonalú termékeket, hogy közben fenntartható beszerzési gyakorlatokat folytat, és minimálisra csökkenti az előállítás során keletkező hulladék mennyiségét.