Sandra Bullock megvált egy különleges ingatlantól

Sandra Bullock, Our Brand is Crisis premier
Vágólapra másolva!
Sandra Bullock egy igen különleges ingatlantól vált meg a közelmúltban. A színésznő ugyanis 5,6 millió dollárért adott el egy birtokot, amelyen több mint 1200 avokádófa található.
Vágólapra másolva!

Sandra Bullock eladta a 37 hektáros birtokát, amelyen több mint 1200 avokádófa található. Miként arról az Origo is beszámolt, a kaliforniai Valley Centerben elhelyezkedő ingatlant még szeptemberben hirdették meg a piacon, akkor 6 millió dollárért. Mindössze három héttel később ajánlat is érkezett, november elején pedig hivatalossá tették az üzletet. A színésznő az eredetileg kért árnál valamivel olcsóbban, 5,6 millió dollárért (kb. 2,2 milliárd forint) adott túl a birtokon – írja a The Richest.

Az ingatlan főépülete több mint 551 négyzetméter lakóterülettel rendelkezik, és 4 hálószoba, illetve 6 fürdőszoba található benne.

A ház különlegessége, hogy összesen 9 kandallót alakítottak ki benne.

Miközben az épületből kitűnő kilátás nyílik a környező hegyekre, a birtokra igen sok kültéri szolgáltatást építettek. Van egyebek mellett sós vizű medence spával, motokrossz terepjáró pálya, csirketelep, üvegházak, valamint lovas létesítmények is. A birtok ékkövét azonban a több mint 1200 avokádófa adja.

Emellett rengeteg beépítetlen földterület található a birtokon, vagyis számos további létesítmény építhető rajta.

A leírás szerint a további lovas vagy motokrossz létesítmények mellett különböző növények (például szőlő vagy kávé) termesztésére is lehetőség nyílik.

Bullock alig több mint egy évtizedig volt az ingatlan tulajdonosa. A színésznő 2007-ben vásárolta a birtokot, 2,7 millió dollárért.

Az nem világos, hogy miért adta el, azonban a sztár számos ingatlannal rendelkezik a portfóliójában.

Van egy 2,7 millió dolláros otthona Beverly Hillsben, valamint két óceánparti nyaralója Malibuban. Végezetül tulajdonol egy 20 millió dolláros kúriát is Beverly Hills Canyon nevű negyedében.