Egy kisgyerek 31 sajtburgert rendelt anyja telefonjáról, még borravalót is adott

burger
Vágólapra másolva!
Texasban egy 2 éves kisfiú 31 sajtburgert rendelt anyja okostelefonjáról egy helyi McDonald's üzlettől úgy, hogy még borravalót is hagyott. Az ehhez hasonló anyagi károk elkerülésének érdekében szakértők hívják fel a szülők a figyelmét arra, hogy ne adják oda a gyermekeknek az internetes hozzáféréssel rendelkező készülékeket.
Vágólapra másolva!

Egy texasi kisfiú összesen 61,58 dollárért (több mint 22 ezer forintért) rendelt magának a McDonald's-tól sajtburgereket. Mindemellett még 16 dollár (megközelítőleg 6 ezer forint) borravalót is hagyott. Az anya, Kelsey Burkhalter Golden, elmondása szerint a fia a DoorDash alkalmazás segítségével adta le rendelését a nagy adag hamburgerre.

Kép a kisfiúról, illetve a rendelésről:

Az anya egy közösségi oldalon a következőt írta:

Kelsey hozzátette, hogy amikor látta fia kezében a telefont azt hitte, hogy fotókat készít a kétéves kisgyermek. Azt nem sejtette, hogy ételt rendel. Az ilyen esetekre hivatkozva, szakértők hívják fel a szülők figyelmét arra, hogy az okoseszközöket tartsák távol a kisgyermekektől, mivel így elkerülhetik az ehhez hasonló eseteket – írja a Times Now.