Az év ingatlana címet is megérdemli ez a csoda Sáskán

Luxus Sáskán kiváló ízléssel
Vágólapra másolva!
A tanúhegyekre néző Balaton-felvidéki birtok és ingatlan láttán percekig nem tudtunk magunkhoz térni. Végre egy igazán izgalmas felújítás és korszerűsítés! Luxus Sáskán kiváló ízléssel eladó! Már csak 270 millióra van szükség - írja az Ingatlanbazár.
Vágólapra másolva!

"A Balatontól 18 kilométerre gyönyörű birtok 2 házzal, patakkal, Balaton-felvidéki panorámával eladó. Balaton-felvidék északi határán csendes, hangulatos, gondozott zsákfaluban található ez a két eladó házikó egy 3,9 hektáros területen, melyet egy kis patak szel ketté és melyről gyönyörű kilátás nyílik a Balaton-felvidéken elterülő vulkanikus tanúhegyekre.

A régi házról

A 100 éves kőből épült parasztház 96 négyzetméteres lakóteréhez - mely három szobából, konyhából, fürdőből, wc-ből és gardróbból áll – tartozik egy 15 négyzetméteres fedett kiülő és egy fedett tornác. A 2000-es felújítás során az épület új vezetékeket és a padlás felől szigetelést kapott.

A nappaliban nyitott tüzű kandalló, a két hálószobában fatüzeléses korabeli stílusú, új kemence gondoskodik a fűtésről és a hangulatos téli éjszakákról.

A polírozott betonpadló és a restaurált eredeti fa födém is hozzájárul az autentikus légkörhöz.

A tanúhegyekre néző Balaton-felvidéki birtok és ingatlan Forrás: ingatlanbazár

Az új házról

A 2005-ben épült új házban a 37,4 négyzetméteres lakótérhez egy 71 négyzetméteres nyitott, fedett, szabad tüzű kandallóval rendelkező terasz tartozik. A ház falazata a Zalahaláp hegyről származó vulkáni kövekből száraz kőfalazási technikával készült belső beton maggal.

A házban konyha, zuhanyzós fürdőszoba és egy hálószoba található, melynek hatalmas ablakából csodaszép kilátásban gyönyörködhetünk.

A házba a jelenlegi tulajdonosok merülőmedencés wellness helyiséget álmodtak meg, melynek befejezése a leendő tulajdonos tervei szerint valósulhat meg. A fűtés skandináv elektromos radiátorokkal és elektromos padlófűtéssel megoldott. A padlóburkolat a földszinten keményfa svédpadló, az emeleti részen régi cementlap. [...]"

További részletek és gyönyörű kül- és beltéri fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Luxus Sáskán kiváló ízléssel Forrás: ingatlanbazár

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba.

A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg "ideális társat"?