Mexikói életérzés Feketehegy új, luxuskivitelezésű házai láttán

Vágólapra másolva!
Persze ez csak szubjektív asszociáció, mindenesetre a vonzó látványtervek alapján mi a mexikói építészet egyes stíluselemeire gondoltunk. Egy biztos, nem bánnánk, ha miénk lehetne az egyik, a készülő négy szépség közül... - írja az Ingatlanbazár.
Vágólapra másolva!
Forrás: Ingatlanbazár

"Székesfehérvár új házakkal teli kertvárosi városrészén, Feketehegyen épül 4 önálló, luxus kivitelű családi ház egy 2359 négyzetméteres, kerítéssel körbehatárolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott telken. Nem iker- és nem sorház. Mindegyikük önálló, kb 550 négyzetméteres telekrésszel rendelkezik. Kulcsrakészen, beépített gépekkel szerelt konyhabútorral együtt, parkosítva kerülnek átadásra még az idén, 2022-ben. Az eredeti műszaki tartalomtól eltérő igények, a lehetőségekhez mérten, egyedi megállapodás tárgyát képezik.

[...] Az ideális elrendezésnek köszönhetően 4 hálószoba, amerikai konyha + nappali, 2 fürdőszoba plussz egy vendég wc, gardróbszoba és háztartási helyiség található a 125 négyzetméteren belül. A gépkocsik számára térkövezett gépkocsibeálló készül. A nappaliból közvetlen kijárat a nagy méretű belső teraszra. A házhoz járó telekrész elég területet biztosít majd pihenésre, kerti partikhoz. A család kedvencei is kedvükre szaladgálhatnak majd benne. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg "ideális társat"?