Ezek a legdrágább plasztikai műtétek a celebvilágból

Demi Moore, szépészeti műtét, 10 Celebrities Who Spent Millions On Modifying Their Looks, celeb, celebek, plsztika, plasztikai műtét
US actress Demi Moore attends the WSJ Magazine 2021 Innovator Awards at MoMA on November 1, 2021 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
A vagyonosak számára a pénz már jóval több mint megélhetési, szükségleti eszköz, sokkal inkább az élet könnyebbé tételének, az életvitel átalakításának eszköze. Többen pedig saját testük tökéletesítésére is hajlandók komoly összegeket költeni. Nem csoda, hogy a plasztikai sebészet egyre divatosabbá válik a szupersztárok körében. Íme 10 híresség, akik milliókat költöttek külsejük átalakítására.
Vágólapra másolva!

Dolly Parton

Számos más dologhoz hasonlóan a plasztikai sebészet is okozhat függőséget. Ilyen helyzetbe került a countryzenei énekesnő, dalszerző, színésznő és filantróp Dolly Parton is.

Nem kevesebb, mint 25 dala végzett az első helyen a Billboard Country zenei listán, 76 évesen pedig saját kiadója van, a Dolly Records.

Filmes karrierjének csúcsaként szerepet kapott a Sylvester Stallone hollywoodi akciósztár főszereplésével forgatott Rhinestone című zenés vígjátékban. Hatalmas vagyonának köszönhetően megengedhette magának, hogy javítson külsején, és végül

összesen 2 millió dollárt áldozott így magára.

A szépészeti műtétjei között voltak mellimplantátumok, zsírleszívás, feltöltések és botox kezelés is.

Dolly Parton amerikai énekesnő a Grammy-díjak 61. átadási ünnepségére érkezik a Los Angeles-i Staples Centerben Forrás: MTI/EPA/Nina Prommer

Jocelyn Wildenstein

Halle Berry tökéletes testű Macskanő volt a képregényhősről készült filmben, van azonban valaki, aki

milliókat szánt arra, hogy valóságban is macskaszerű arca lehessen.

Jocelyn Wildenstein lehetett az első a világon, aki azzal szerzett magának hírnevet, hogy horrorisztikus külsőt plasztikáztatott magának. A Macskanő néven elhíresült asszony egy szaúdi fegyverkereskedő barátja révén ismerte meg későbbi férjét, a dúsgazdag műkereskedőt, Alec Wildensteint.

Jocelyn Wildenstein a műtétek előtt és 81 évesen Forrás: Instagram/hidreley

Nagyjából egy éve lehetettek már házasok, amikor a férfi megjegyezte feleségének, hogy a szemei túlzottan táskásak. Ennek eltüntetésére vállalkozott első szépészeti műtétjére a fiatalasszony. Ettől kezdve

tucatnyi alkalommal feküdhetett kés alá, hogy jobban megfeleljen a párjának.

A világ az asszony nevét a kilencvenes évek közepén ismerte meg, egyre deformáltabb arcának és zajos válásának köszönhetően. Az utóbbi révén a bíróság 2,5 milliárd dollárt, illetve a következő 11 évre 100 millió dolláros éves járadékot ítélt meg neki. Eddig már több mint 6,7 millió dollárt költött plasztikai műtétekre, és 81 évesen sem tervezi, hogy abbahagyja. 2018-ban csődöt jelentett extravagáns életmódja és végeláthatatlan arcátalakításai miatt.

Jocelyn Wildenstein Forrás: Getty Images/AFP/Katy Winn

Janet Jackson

Családjában nem a popzene királyának tartott Michael Jackson volt az egyedüli, aki plasztikai műtéteknek vetette alá magát..

Janet Jackson is ennek a döntésének köszönheti, hogy 56 évesen is szinte természetes szépségű maradt.

Habár azt elismerte, hogy az orrát feljavíttatta (ez 6.000-12.000 dollár közötti összegbe kerül), azt azonban tagadta, hogy mást is átalakíttatott a külsején.

Janet Jackson testvérével Michael Jacksonnal az 1993-as Grammy Díjátadó Gálán Forrás: Getty Images/Liaison/John Barr

Sir Tom Jones

A sokak által a "walesi hercegnek" tartott Sir Tom Jones, akit egyenesen a stílusos amerikai énekes Prince-hez hasonlítanak, az 1960-as évek óta oszlopos tagja a szórakoztatóiparnak.

Több mint 100 millió eladott lemez van a háta mögött, a döbbenetes eredményeiért 2005-ben II. Erzsébet királynő még lovaggá is ütötte.

Nevéhez fűződik az 1965-ös James Bond film (Tűzgolyó) főcímdala, nagypapa korában pedig óriási sikert ért el a Sexbomb című dallal.

Nettó vagyona 300 millió dollár, amiből állítólag 46 ezer dollárt költött szemfelvarrásra, orrműtétre, botoxra és fogpótlásra.

Bár ez nem tűnik soknak egy multimilliomos számára, bizonyos plasztikai sebészeti beavatkozások éves karbantartást igényelnek, ami hosszú távon egész szép összeggé gyarapodik.

Tom Jones Fotó / Getty Images

Kris Jenner

A Kardashian-család minden tagja híresen csodaszép, ennek elérésében a női családfő, Kris Jenner szolgált példaként, aki maga sem tagadja, hogy sebész segítségét is kérte szépsége megőrzése érdekében.

Kris Jenner Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mike Coppola

Habár ő maga csak egy egyszerű arcplasztikát vallott be, a hírek szerint a melleit is felturbóztatta. A 140 millió dolláros nettó vagyonából költ ilyen beavatkozásokra, ezekre eddig állítólag már 1 millió dollárt is fordított.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik, kérjük, lapozzon!