Eladó Cher malibui luxusvillája, ahol még légkondicionált parókaterem is van

Cher, énekesnő, sztár, celeb
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 21: Cher attends Premiere Of Apple TV +'s "Sidney" at Academy Museum of Motion Pictures on September 21, 2022 in Los Angeles, California. (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Dirt.com számolt be róla, hogy a popdíva még 1989-ben 3 millió dollárért (1,3 milliárd forint) vásárolta meg ingatlant. Ezt követően viszont az USA legjobb építészei dolgoztak azon, hogy Cher ízlésére szabják annak minden egyes szegletét. A legendás Oscar-díjas énekes- és színésznő most 85 millió dollárt (36,5 milliárd forint) kér a pazar kastélyért.
Vágólapra másolva!

A hatalmas villa ablakaiból fantasztikus kilátás nyílik a tengerpartra. Az udvaron helyet kapott úszómedence, teniszpálya, valamint egy varázslatos mór stílusú szökőkút is.

Ami a főépületet illeti, hét hálószoba helyezkedik el a körülbelül 1200 négyzetméteres lakóterületen.

A tágas szobákba bronzajtókon lehet belépni, sőt az Európából származó csempék mellett még egy XVIII századi. velencei márványkorlátot is az ingatlanba építettek.

Cher meseszép villája Forrás: Getty Images/Mel Bouzad

Azonban a kastély egyik legegyedibb eleme vitathatatlanul a klímaszabályozott parókaterem, amelyben állítólag 100 paróka kapott helyet.