Veszélyes lehet ez a termék, vigye vissza a boltba, ha megvette

Lidl
A logo is pictured on a sign outside a Lidl supermarket store in London on September 26, 2016. - Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. (Photo by Daniel Leal-Olivas / AFP)
Vágólapra másolva!
A vásárlók biztonsága érdekében visszahívást jelentett be a Lidl áruházlánc egy akkumulátoros termékre.
Vágólapra másolva!

A cég közlése szerint a gyártó Grizzly Tools GmbH & Co. KG elővigyázatosságból visszahívja azon Parkside Akkus lombfúvó 20V termékét, amelyen az IAN 380762_2110 nemzetközi cikkszám látható.

A visszahívás oka, hogy az esetlegesen hibásan gyártott készülék töltés és használat során kigyulladhat.

Ezért a Grizzly Tools GmbH & Co. KG arra kéri a vásárlókat, ne használják tovább a terméket és távolítsák el az akkumulátort.

A fent nevezett termék a Lidl Magyarország üzleteiben 2022. október 17-től volt forgalomban.

Kép a termékről:

Ne használja ezt a terméket Forrás: Lidl

A cég kéri vásárlóit, hogy amennyiben a fenti típusú terméket megvásárolták, a továbbiakban ne használják, hanem vigyék vissza azt bármely üzletükbe.

A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag a Parkside Akkus lombfúvó 20V (380762_2110) terméket érinti. A "Parkside" márka további termékeire, illetve a Lidl más termékeire a visszahívás nem vonatkozik.

A Grizzly Tools GmbH & Co. KG elnézést kér a vásárlóktól az okozott kellemetlenségért.